• PRO TV
  • În ce stare și-a găsit un sportiv medalia olimpică la numai o săptămână după ce a primit-o: “Arăta de parcă a fost la război și s-a întors”

În ce stare și-a găsit un sportiv medalia olimpică la numai o săptămână după ce a primit-o: “Arăta de parcă a fost la război și s-a întors”

În ce stare și-a găsit un sportiv medalia olimpică la numai o săptămână după ce a primit-o: “Arăta de parcă a fost la război și s-a întors”

Când te gândești la medaliile olimpice, probabil îți închipui că sunt lucrate cu grijă și sunt de cea mai bună calitate. Însă unul dintre medaliații olimpici a arătat că lucrurile nu stau chiar așa. La numai o săptămână după ce a primit bronzul olimpic, skateboarderul american Nyjah Huston a avut o surpriză neplăcută când a văzut în ce stare se afla medalia sa.

“Aceste medalii olimpice arată grozav când sunt noi. Dar după ce am lăsat-o pe pielea mea un pic transpirată și după ce prietenii mei au purtat-o peste weekend… Se pare că nu sunt de o calitate atât de înaltă cum te-ai aștepta. Arată cam rău”, a povestit sportivul.

Din imaginile publicate de Huston se vede că medalia a început să se cojească.

“Trebuie să ridicăm un pic standardul de calitate,” spune sportivul, care a glumit că medalia arăta „de parcă a fost la război și s-a întors.”

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Paris au promis că vor înlocui medaliile ruginite ale sportivilor. „Organizatorii Paris 2024 colaborează strâns cu Monnaie de Paris, instituția responsabilă cu producția și controlul calității medaliilor, împreună cu Comitetul Național Olimpic al sportivului în cauză, pentru a evalua medalia și a înțelege circumstanțele și cauzele deteriorării acesteia.”

@drip After winning a bronze medal at the Paris 2024 Olympics, U.S. skateboarder Nyjah Huston questions the quality of the bronze medals ? (?: nyjah/IG) #Olympics #Paris2024 #SportsNews #2024Olympics #OlympicGames ♬ original sound - Drip by RapTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni