• PRO TV
  • UNTOLD 2024. Andreea Esca, show de zile mari pe scena festivalului, alături de Otravă: ”V-am pregătit o muzică cu cuvinte”

UNTOLD 2024. Andreea Esca, show de zile mari pe scena festivalului, alături de Otravă: ”V-am pregătit o muzică cu cuvinte”

UNTOLD 2024. Andreea Esca, show de zile mari pe scena festivalului, alături de Otravă: ”V-am pregătit o muzică cu cuvinte”

Sâmbătă, în cea de-a treia zi de UNTOLD 2024, festivalul care transmite LIVE și pe VOYO, unul dintre cele mai așteptate momente este cel în care Andreea Esca și Otravă vor pune muzică pentru fani.

Andreea Esca a declarat, în exclusivitate, pentru echipa VOYO, cum s-a pregătit pentru acest moment și ce surprize îi așteaptă pe festivalieri.

​Foto: David Mitran

”Ca o tocilară ce sunt, am venit cu căștile și, pentru că Otravă ajunge mai târziu, eu mai dus să repet, să văd dacă toate sunt puse în ordine. Niște obiceiuri vintage. Acum, oamenii nu repetă așa de mult. Sunt mai spontani. Ce-o fi o fi! Iese bine, iese bine. Dacă nu iese bine, așa am vrut să fie. Noi am rămas pe vechi: dacă nu iese bine, nu e bine. Și atunci, mă duc și repet.
”V-am pregătit o muzică cu cuvinte, foarte frumoasă, dansabilă. Sunt o mulțime de melodii pe care le știu chiar și tinerii, ceea ce nu este decât un lucru îmbucurător și o petrecere White Party, unde toată lumea o să fie îmbrăcată în alb și cu circ și cu nebunie și cu distracție!”.


UNTOLD 2024, cel mai mare festival de muzică din România, se poate vedea, LIVE, pe VOYO!

Foto; Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni