• PRO TV
  • UNTOLD 2024. Ce a transmis Lenny Kravitz românilor după show-ul exploziv de vineri seara, de la Cluj

UNTOLD 2024. Ce a transmis Lenny Kravitz românilor după show-ul exploziv de vineri seara, de la Cluj

UNTOLD 2024. Ce a transmis Lenny Kravitz românilor după show-ul exploziv de vineri seara, de la Cluj

Vineri, 9 august, a doua zi de UNTOLD a fost plină de magie și riff-uri de chitară, cu una dintre surprizele frumoase oferite de creatorii festivalului pentru cea de-a 9-a ediție: Lenny Kravitz.

”A venit pentru prima dată cu un show atât de spectaculos pe un stadion. Doar el singur vine cu 12 tiruri de echipamente - ceva impresionat!”, au spus organizatorii. Show-ul acestuia a umplut stadionul până la refuz, fanii români și veniți din toată lumea vibrând în același ritm cu legendarul artist.

UNTOLD 2024, cel mai mare festival de muzică din România, se poate vedea, LIVE, pe VOYO!

Înainte de piesa „I belong to you”, artistul american a interacționat cu publicul spunând că este „o binecuvântare să fie aici”. „Este o binecuvântare să fiu aici în această seară cu voi toți. Vă apreciem foarte mult. Am venit aici să celebrăm viața, dragostea, unitatea, spiritul Domnului. Haideți să continuăm dând laude celui de Sus”, a spus Kravitz în aplauzele celor prezenți pe Cluj Arena.

După spectacolul incendiar, Lenny Kravitz a postat o imagine cu el pe scena de la Cluj, alături de mesajul: ”Mulțumesc @untoldfestival. Duceți pacea mai departe”. De asemenea, pe story, artistul a share-uit postarea UNTOLD despre el, în care se specifica: ”Cel mai bun show pe care l-a văzut lumea. A fost legendar”.

După show, au reacționat și fanii: ”Bestial spectacolul!”, ”Omul arată superb la cei 60 de ani ai lui”, ”Best concert ever”, ”A fost dinamită”, ”A fost iconic. Un adevărat showman”.

SÂMBĂTĂ, 10 AUGUST, Sam Smith care va ajunge pentru prima dată în România, dar și unul dintre cele mai apreciate act-uri din muzica electronică, trio-ul Swedish House Mafia, parte din lineup-ul stelar al celei de-a 9-a ediții a festivalului UNTOLD. 

Alături de aceste nume mari, în a treia zi a festivalului, pe Cluj-Arena vor ajunge Salvatore Ganacci, Jax Jones, Tujamo, Jaxomy, Arcadia by Fehrplay. Organizatorii UNTOLD au pregătit un show special cu Marius Moga & Friends.

SHOW-URILE DE LA SCENA PRINCIPALĂ UNTOLD 2024 POT FI URMĂRITE, LIVE, PE VOYO.

​Foto: UNTOLD

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni