• PRO TV
  • Ce semnificație are numele pe care Alina Ceușan l-a ales pentru fiica ei. Prezentatoarea ”Love Island” și soțul ei au ales unul deosebit

Ce semnificație are numele pe care Alina Ceușan l-a ales pentru fiica ei. Prezentatoarea ”Love Island” și soțul ei au ales unul deosebit

Ce semnificație are numele pe care Alina Ceușan l-a ales pentru fiica ei. Prezentatoarea ”Love Island” și soțul ei au ales unul deosebit

Joi, 8 august, Alina Ceușan a născut și, recent, a dezvăluit numele pe care ea și soțul ei l-au ales pentru micuță. Vedeta este, acum, mamă de fată și de băiat.

Gallery

Alina Ceușan a născut o fetiță perfect sănătoasă, în urmă cu doar câteva ore, iar numele pe care l-a ales este unul cu totul și cu totul special. Fanii acesteia și mai multe persoane publice au felicitat-o pentru cel de-al doilea copil al său, care a venit la aproximativ patru ani distanță de micuțul Rock.

Semnificația numelui ales de Alina Ceușan pentru fiica ei

Alina Ceușan a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil pe data de 1 iunie, atunci când a serbat ziua ei de naștere. Numele, însă, l-a ținut secret și l-a anunțat cu o zi după ce a născut.

Creatoarea de conținut și soțul ei au ales un nume special și extrem de rar, care i-a încântat pe cei care o urmăresc. Cei doi au ales ca pe fiica lor să o numească Perla, nume ce are mai multe semnificații.

Citește și:

Numele „Perla” provine din limba italiană și înseamnă veselie, noroc, volatil, elegant și prețios. Internauții sunt convinși că aceasta nu putea alege un nume mai bun pentru fiica ei, pe care a așteptat-o timp de nouă luni.

Alina Ceușan este o mămică fericită și împlinită

Alina Ceușan și soțul ei și-au dorit foarte mult să aibă doi copii, iar visul le-a devenit realitate la începutul acestei luni. Acum, cei doi au fetiță și băiețel și sunt pregătiți pentru noua viață care îi așteaptă.

„Bine ai venit pe lume, Perla Tisa. 08.08.2024. Ai fost așteptată micuțo și ești atât de iubită, deja! Cuvintele nu pot exprima ceea ce simt acum. Pare atât de micuță, dar a avut aproximativ aceeași greutate la naștere ca și fratele ei, Rock!”, a scris Alina Ceușan, pe contul său de Instagram.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni