• PRO TV
  • FCSB - Sparta Praga, manșa secundă din turul III preliminar Champions League, e LIVE pe VOYO și Pro TV marți, de la 21:30

FCSB - Sparta Praga, manșa secundă din turul III preliminar Champions League, e LIVE pe VOYO și Pro TV marți, de la 21:30

FCSB - Sparta Praga, manșa secundă din turul III preliminar Champions League, e LIVE pe VOYO și Pro TV marți, de la 21:30

Prima manșă a duelului s-a terminat 1-1, pe stadionul "Letna" din Praga. Returul e transmis marți de la 21:30, pe VOYO și Pro TV.

Trustul de televiziune PRO TV este singurul care va transmite în România la televizor și online meciul campioanei României.

Cine transmite FCSB - Sparta Praga la TV în România

A doua manșă din turul 3 preliminar al Champions League poate fi văzut la televizor pe PRO TV, iar abonații VOYO au posibilitatea de a vedea partida online în timp real.

De asemenea imagini video cu cele mai interesante faze ale meciului, momentele controversate, dar și interviuri cu jucătorii și oficialii, vor putea fi văzute exclusiv pe sport.ro și paginile oficiale de pe rețelele sociale ale trustului.

Penultimul test al roș-albaștrilor se va juca pe stadionul "Steaua" din Ghencea, de la 21:30. Peluza este deja SOLD OUT. La momentul scierii acestui articol, mai sunt bilete disponibile doar la Tribuna 1, Tribuna 2 și VIP.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni