• PRO TV
  • Horoscop zilnic 11 august 2024. Racii ar putea avea parte de o aventură romantică, Scorpionii au o zi prosperă din punct de vedere financiar

Horoscop zilnic 11 august 2024. Racii ar putea avea parte de o aventură romantică, Scorpionii au o zi prosperă din punct de vedere financiar

Horoscop zilnic 11 august 2024. Racii ar putea avea parte de o aventură romantică, Scorpionii au o zi prosperă din punct de vedere financiar

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 11 august 2024.

Berbec

 

Acasă, cooperarea cu partenerul de viață și la serviciu cu colegii îți poate aduce satisfacții și rezolvarea unor chestiuni administrative pe care le-ai tot amânat. În partea a doua a zilei, cauți oferte pentru un sejur și îi faci o surpriză partenerului.

 

Taur

 

Sectorul relațiilor este activat astăzi și este posibil să reușești să ajungi la viziuni comune cu partenerul, să faci planuri de viitor, să discutați de posibilitatea să începeți un proiect comun. Aveți susținere astrală, așa că nu vă rămâne decât să demarați acțiunea.

 

Gemeni

 

Astăzi te preocupă sănătatea și treburile casnice. S-ar putea să fie nevoie să lucrezi la un proiect extraprofessional, dar ai multă energie, inspirație și creativitate, așa că poți termina repede ce ai de făcut. Ai multă energie și în pregătirea unei cine cu familia, mai ales dacă sărbătorești o persoană dragă.

 

Rac

 

Astăzi este un moment prielnic să ai o aventură romantică, să petreci timpul cu partenerul sau cu copiii, dacă ești părinte. Găsești metode noi de petrecere a timpului și ceilalți îți apreciază ideile. De asemenea, încerci să creezi conexiuni cu persoane noi pe care le cunoști prin intermediul prietenilor.

 

Leu

 

Astăzi te gândești ce să mai schimbi prin casă, ce să mai achiziționezi, cum să mai reamenajezi. În partea a doua a zilei ai nevoie de activități care te liniștesc și-ți creează confort. Chestiunile legate de bani te preocupă în continuare, pentru că nu reușești să te încadrezi într-un buget.

 

Fecioară

 

Sectorul comunicării și deplasărilor este activat astăzi și este posibil să stai mult la povești cu prietenii sau rudele, să mergi în vizită sau să ieșiți în oraș. Ai multe farmec și nu o să treci neobservat.

 

Balanță

 

Astăzi te preocupă chestiuni de natură financiară, dar și viața personală, felul cum te valorizezi și te prezinți în fața celorlalți. Beneficiezi de susținere astrală să analizezi diverse aspecte și ai parte de o reechilibrare fizică și emoțională. Venus, guvernatoarea ta, în tranzit prin casa vieții interioare, te ajută să rezolvi chestiuni din trecut.

 

Scorpion

 

Luna îți traversează astăzi zodia și ești foarte atent la confortul tău și de ceea îți pot oferi ceilalți. Din punct de vedere financiar poate fi o zi prosperă. În planul sentimental, apar dorințe intense și evenimente neașteptate prin intermediul prietenilor.

 

Săgetător

 

Astăzi este posibil să-ți faci niște socoteli financiare și ajungi la concluzia că este nevoie de niște schimbări. Din punct de vedere profesional ești bine poziționat, ai satisfacții și superiorii îți apreciază activitatea. Tranzitul astral, cu Venus, micul benefic, în casa reputației profesionale și imaginii, favorizează ascensiunea.

 

Capricorn

 

Discuțiile pe care le porți astăzi cu prietenii sau cu cineva cu mai multă experiență te inspiră și motivează să îmbrățisezi idei noi și să acționezi. Cauți experiențe și-ți lărgești orizonturile cunoașterii. Dacă ești singur, s-ar putea să cunoști pe cineva într-o călătorie sau la un seminar.

 

Vărsător

 

Astăzi este posibil să te afirmi, să fii în centrul atenției și să primești o propunere nouă de job, care s-ar putea să te mulțumească mai mult din punct de vedere financiar. De asemenea, este un moment bun să discuți chestiuni de familie și de administrarea unor bunuri.

 

Pești

 

Astăzi ieși din zona de confort și pe măsură ce ziua avansează apar oportunități să-ți îmbunătățești viața socială. Dacă ești singur, Venus, planeta iubirii, te invită la flirt, cuceriri și la aventuri romantice. La serviciu, printr-un parteneriat pot veni șanse să avansezi.

 

 

 

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni