• PRO TV
  • Unde au ales să-și petreacă vacanța Cabral și Andreea Ibacka. Imaginile de familie i-au cucerit pe fani: „Astea sunt cele mai frumoase momente”

Unde au ales să-și petreacă vacanța Cabral și Andreea Ibacka. Imaginile de familie i-au cucerit pe fani: „Astea sunt cele mai frumoase momente”

Unde au ales să-și petreacă vacanța Cabral și Andreea Ibacka. Imaginile de familie i-au cucerit pe fani: „Astea sunt cele mai frumoase momente”

Cabral și Andreea Ibacka au preferat să nu plece prea departe de casă, de aceea au ales să petreacă un sejur pe litoralul românesc. Prezentatorul TV și-a înduioșat fanii cu fotografiile sale împreună cu copii.

Gallery

Cabral și Andreea s-au bucurat de soare în Mamaia. Actrița a ales o plajă amenajată frumos, unde a realizat câteva fotografii pentru paginile ei de socializare. 

Așa cum ne-a obișnuit, prezentatorul TV a relatat despre experiențele lor de vacanță. Micuțul Tiago i-a cucerit total pe urmăritori: 

„Tiago nu că adoarme la mine în brațe... cade lat! Zici că sunt kryptonita lui!”, a scris Cabral. 

„Unde-i mai decât la tati în brațe?Adorabil Tiago!”; „Frumos...mai bine ca la tati pe brațe nu e nicaieri. Astea sunt cele mai frumoase momente. Să aveți sănătate și un weekend plăcut!”; „Imagine cu un puternic impact emoțional! Extraordinar de emoțional! Să vă fie numai bine!”;Locul cel mai sigur și mai cald! Bucură-te,o să îți dorești să îți mai stea în brațe!, au comentat românii.

Cei mici au făcut sărituri în piscină, iar tatăl lor s-a arătat foarte mândru de curajoșii lui. 

„Noi, ăștia din Berceni, facem
booombaaaaa!...”, a scris vedeta. 


Andreea și Cabral Ibacka sunt împreună de 15 ani și s-au căsătorit în urmă cu 12 ani. Astăzi sunt părinții fericiți a doi copii și formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc.

Sursă foto: Facebook / Cabral

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni