• PRO TV
  • Călin Donca dă de pământ cu Dorian Popa, la scurt timp după ce l-a dat în judecată. Afaceristul îi aduce acuzații grave fostului asociat: „Dă-mi banii înapoi”

Călin Donca dă de pământ cu Dorian Popa, la scurt timp după ce l-a dat în judecată. Afaceristul îi aduce acuzații grave fostului asociat: „Dă-mi banii înapoi”

Călin Donca dă de pământ cu Dorian Popa, la scurt timp după ce l-a dat în judecată. Afaceristul îi aduce acuzații grave fostului asociat: „Dă-mi banii înapoi”

Călin Donca și Dorian Popa nu mai sunt prieteni, iar acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni. Frăția lor s-a încheiat, după ce afaceristul a fost reținut, iar artistul a mărturisit că nu are încredere în afacerile acestuia, în care anunța că a și investit sume frumoase de bani. 

Gallery

După ce Dorian Popa a declarat public faptul că milionarul Călin Donca l-a țepuit în ceea ce privește afacerea cu panouri fotovoltaice, în care și el a investit, brașoveanul și-a ieșit din minți și l-a dat în judecată.

Călin Donca neagă investițiile anunțate de Dorian Popa

Într-unul din vlog-urile pe care le-a postat pe canalul său de YouTube, Dorian Popa a mărturisit că este posibil să fi fost, fără voia sau știrea lui, „părtaș la o escrocherie”, după ce a investit 24.000 de euro în afacerea cu panouri fotovoltaice a lui Călin Donca.

Citește și:

​La scurt timp după ce a ieșit din spatele gratiilor, Călin Donca i-a dat replica acestuia, acuzându-l de defăimare și precizând că este singurul investitor care îi aduce asemenea acuzații. Mai mult decât atât, recent, milionarul din Brașov a precizat că adevărul este, de fapt, altul, iar Dorian Popa nu ar fi investit în afacerea sa, ci doar a promovat-o pentru o scurtă perioadă.

Călin Donca, acuzații grave la adresa lui Dorian Popa

Călin Donca a făcut o serie de declarații de care, până acum, nimeni nu știa. Acesta a precizat că Dorian Popa, după ce a primit din partea lui suma de 5.000 de euro, pentru a-i promova afacerea pe canalul său de YouTube, a dat materialul respectiv jos, imediat ce problemele cu legea au început.  

„Prima dată, am avut o relație profesională. El mă contactase pentru panouri fotovoltaice. Ulterior, eu i-am zis despre proiectul nostru. Bineînțeles că mi-a făcut o promovare pentru panourile fotovoltaice, bineînțeles că i-am plătit pentru această promovare pe care el a dat-o jos de pe canalul său. Nu înțeleg cum a putut face acest lucru legal, dar vom vedea în instanță acest lucru.

Citește și:

Eu am plătit pentru acel lucru. Faci promovare, păi lași acolo, sau dă-mi banii înapoi. Ți-am plătit bani pentru serviciul plătit. Nu am plătit bani mulți, undeva la 5000 de euro. Cred că am arătat-o și public, nu mă ascund. Eu sunt curios cât a investit el în parcurile despre care zicea că a investit. Vorbea de 15.000, 30.000 de euro, dar vom vedea cât a investit. El niciodată nu a virat bani către mine. Nu-mi cunoaște contul, în primul rând, ca să-mi vireze bani”, a declarat Călin Donca, în cadrul unui podcast.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni