• PRO TV
  • Lora, declarații despre rolul său din filmul „Ca fetele”. Artista apare pe marile ecrane alături de Maia Morgenstern

Lora, declarații despre rolul său din filmul „Ca fetele”. Artista apare pe marile ecrane alături de Maia Morgenstern

Lora, declarații despre rolul său din filmul „Ca fetele”. Artista apare pe marile ecrane alături de Maia Morgenstern

Pentru a treia oară pe marele ecran, Lora se bucură de o nouă provocare în filmul Ca fetele, din 13 septembrie, în cinematografele din toată țara. Cântăreață, prezentatoare tv și antreprenoare, Lora a intrat în lumea cinematografiei odată cu întâlnirea Cameliei Popa și a rolului interpretat în „Pup-o, mă! 2 - Mireasa nebună”.

    Gallery

    Reluarea acestei colaborării în filmul „Ca fetele” o pune pe Lora într-o nouă ipostază, în personajul Clara, „care are o personalitate foarte puternică și care poate naște controverse. Povestea ei e prinsă între drama din familie și propria identitate”, după cum o descrie artista, care povestește într-un interviu exclusiv de ce acesta este rolul care i-a adus cele mai multe emoții de până acum.

    Ce a însemnat pentru ea obținerea castingului, întâlnirea cu Maia Morgenstern, care o interpretează pe mama sa în film, dar și cu alți actori din distribuția care îi cuprinde pe Adriana Trandafir, Aura Călărașu, Alina Eremia, Tiberiu Ioana, Emil Rengle, Marian Râlea, Cătălin Cățoiu, Mircea Andreescu, Mimi, Cezar Ouatu, Adi Gheo, Carmen Manea și Ilie Gâlea, spectatorii vor afla în această toamnă în filmul distribuit de Vertical Entertainment, ale cărui prime imagini pot fi văzute în trailerul recent lansat.

    1. Cântăreață, prezentatoare de televiziune și actriță. Ce rol îți aduce cele mai multe satisfacții?

    Satisfacția mea vine din bucuria pe care pot să o aduc oamenilor. Și dacă mă regăsesc într-o activitate și simt că o pot face la un nivel ridicat al calității, iar asta răspândește în jur energie bună, atunci mă simt împlinită. Îmi place să mă descopăr și, de câte ori am ocazia, o fac cu entuziasm și curaj.

    1. În privința cinematografiei, ești la a doua colaborare cu Camelia Popa, după filmul „Pup-o, mă! 2- Mireasa nebună” și la al treilea rol de film, după „Secretul lui Zorillo”. Cât de diferit este rolul Clarei, pe care îl interpretezi acum în filmul „Ca fetele” și în care spectatorii te pot vedea din 13 septembrie, în cinematografe?

    Clara a fost un personaj complex, o personalitate foarte puternică și care poate naște controverse. Povestea ei e prinsă între drama din familie și propria identitate. Își disimulează durerea și alege să se arunce în brațele unei iubiri din trecut pentru un strop de fericire. A fost foarte interesant să intru în sufletul meu și să o construiesc pe Clara acolo și cred că am reușit cu multă empatie să fac asta. Mi s-au tăiat genunchii de multe ori în pauzele de filmare când știam că urmează secvențele cu doamna Maia Morgenstern sau să am scene de seducție cu Tiberiu. Este o onoare să fiu în această producție sub bagheta Cameliei Popa, mai ales că am dat casting pentru acest rol, nu mi s-a oferit pe tavă. Asta mi-a dat aripi.

    1. Ce a însemnat pentru tine munca alături de Camelia Popa și care au fost indicațiile care te-au ajutat cel mai mult în construirea și interpretarea personajului?

    Camelia Popa mă simte și îmi știe potențialul mai bine decât mine. A știut exact ce să-mi spună să  pot fi Clara. Mi-a dus empatia la alt nivel și a reușit să îmi dea încredere în mine cum puțini oameni reușesc să o facă. Este vital pentru cineva care nu are studii de actorie, cum sunt eu, să lucreze cu un regizor ca ea. Nu a existat zi de filmare care să nu înceapă cu o îmbrățișare lungă între noi două și cu vorbele perfecte care să mă încurajeze și să mă ajute să mă conectez cu personajul.

     

    1. Maia Morgenstern este mama ta în film. Cât ați filmat împreună și cum a fost experiența alături de ea?

     

    Mi s-a făcut rău de emoție. Mi-au tremurat genunchii și îmi venea să plâng și să fug. Dar nu numai că m-a făcut să simt că merit să fiu acolo, dar m-a băgat atât de tare în poveste încât eu chiar am crezut că numele meu e Clara și că ea e mama mea. Din când în când îmi mai spun: „Doamne... eu chiar am jucat cu doamna Maia Morgenstern?!”. 

     

    1. Ce sfaturi ți-a dat și ce ai „furat” de la ea?

     

    Iubitul meu, care a fost la filmări cu mine, fost actor de teatru, m-a învățat la ce să fiu atentă. Mi-a spus să văd cum se încarcă doamna Maia în pauze pentru a intra în personaj. Este fabuloasă! În primul rând, pare că nu iese din personaj nici măcar când se da stop. Pare că are un dialog interior constant al personajului. La mine când se termină un cântec... se termină. Gata. Începe altul. Aici cântecul nu se oprește. O altfel de magie. 

    1. La ce scenă te-ai (v-ați) amuzat cel mai mult pe platouri?

    Cele mai funny au fost scenele în care trebuia să fiu amețită de alcool și să flirtez. M-am distrat mult cu Tiberiu Ioana, care este și producătorul filmului. A pus mult suflet în acest film și a reușit să strângă o echipa minunată în jurul nostru.

    1. Cum ai caracteriza-o pe Clara, personajul tău din „Ca fetele”? Ce a împrumutat de la tine și cu ce este completă diferită de tine?

    Clara este avocat. A plecat în America din facultate și are o viață personală mai complicată decât am avut eu vreodată. Din dorința de a fugi de dramă, devine ea însăși o dramă pentru altcineva prin lipsa de asumare a propriei identități. De câte ori fugim de adevăr, nu ne rănim doar pe noi, ci și pe oamenii care ne iubesc. 

    1. Ce nu ai făcut niciodată până acum și ai învățat cu ocazia acestui film?

     

    Mi s-a reconfirmat cât de important e să fii înconjurat de oamenii potriviți. Oameni care cred în talentul tău și te ajută să te construiești cu materiale de cea mai bună calitate.

     

    1. Care este mesajul filmului Ca fetele?

     

    Câte suflete atâtea povești, atâtea perspective. Iubirea poate fi complicată, alegerile care pentru unii par ușoare, pentru alții sunt foarte greu de făcut. Niciodată nu e prea târziu să îți găsești fericirea și în iertare stă primul pas spre ea. 

     

    1. De ce i-ai invita pe spectatori să vină în cinema din 13 septembrie?

     

    Veniți în cinematografe și susțineți filmul românesc. Românii au multe povești de spus și arătat. O pot face la cel mai înalt nivel și în această lume magică a cinematografiei, publicul e cel care ține imaginea pe ecrane. Asta va crea o poveste fără sfârșit pe care o merităm cu toții. 

     

    1. Ce te-a atras cel mai mult la această poveste?

     

    Premisele sunt foarte bune, personajele complexe și bine scrise, faptul că nu am mai văzut ceva similar până acum, șansă de a colabora din nou cu Camelia Popa și de a fi fata doamnei Maia Morgenstern.

     

    1. În această lună, pe 23 iulie, a fost ziua ta. Care este dorința pe care ți-ai pus-o în acest an și cu ce planuri întâmpini noua perioadă?

     

    Îmi doresc mereu un singur lucru. Să fie bine oamenii dragi. Să rezistăm la tot ce vine peste noi, să fim înțelepți, curajoși și cu inima deschisă. Am multă muzică de lansat, brandul meu de skincare Girls Own Cosmetics crește într-un ritm amețitor, urmează să lansez formule noi și originale care intră acum în testarea pe oameni. Aștept rezultatele că pe Moș Crăciun și lucrăm intens la designul ambalajelor și lansări. Urmează să mă căsătoresc cu iubitul meu după 9 ani de relație și sunt entuziasmată, locuiesc intr-o căsuța superbă și avem planuri de construit casă visurilor noastre pe terenul pe care l-am cumpărat anul acesta și simt că am devenit femeia la care am visat de când eram copil. Sunt recunoscătoare pentru tot.

     

    1. În această perioadă ocupată, ai timp și pentru vacanță? Dacă da, unde o petreci și ce te relaxează cel mai mult în timpul liber?

     

    Avem planuri pentru o vacanță în Turcia la sfârșitul verii, într-un loc unde mergem de cinci ani. Vom fi o gaşcă mare de prieteni din mai multe colțuri ale țării, deci revederea în acel loc superb va aduce multă fericire. 

    Parteneri editoriali

    Share

    Videoclipuri cu știri

    Citește și

    Ultimele articole

    Top citite

    L-ai pierdut la TV

    Episoade noi acum pe VOYO

    7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

    Top emisiuni