• PRO TV
  • Sunt împreună de 17 ani și au doi copii superbi! Imagini rare cu Leo și Luna, comorile actorilor Penelope Cruz și Javier Bardem! Paparazzii i-au surprins recent în formulă completă

Sunt împreună de 17 ani și au doi copii superbi! Imagini rare cu Leo și Luna, comorile actorilor Penelope Cruz și Javier Bardem! Paparazzii i-au surprins recent în formulă completă

Sunt împreună de 17 ani și au doi copii superbi! Imagini rare cu Leo și Luna, comorile actorilor Penelope Cruz și Javier Bardem! Paparazzii i-au surprins recent în formulă completă

​Penelope Cruz și Javier Bardem formează un cuplu de milioane! Și la propriu, și la figurat! Cei doi actori sunt împreună de 17 ani, dintre care 14 ca soț și soție. Cuplul care duce o viață extrem de discretă are două comori: Leo și Luna.

Gallery

Au încercat din răsputeri să-și țină copiii departe de lumina reflectoarelor, astfel că imaginile în care Penelope și Javier apar alături de fiul și fiica lor pot fi numărate pe degetele de la o singură mână.

Penelope a născut primul copil al cuplului, pe Leon, în urmă cu 13 ani. La doi ani distanță a venit pe lume și Luna.

În urmă cu doi ani, Penelope a vorbit într-un interviu rar despre viața de familie și despre felul în care își educă odraslele. Spre deosebire de mulți dintre colegii lor, preadolescenții nu au telefoane sau conturi de social media. Este o practică pe care Cruz și Bardem intenționează să o continue cu copiii lor până când aceștia vor fi mai mari.

„Este treaba lor să decidă dacă vor avea o slujbă care este mai expusă publicului sau nu. Vor putea vorbi despre asta când vor fi pregătiți”, a declarat Cruz într-un interviu acordat Elle.

Actrița a continuat să caracterizeze social media ca fiind „un experiment crud” pentru copii.

„Este atât de ușor să fii manipulat, mai ales dacă ai un creier care este încă în formare. Și cine plătește prețul? Nu noi, nu generația noastră, care, poate la 25 de ani, a învățat cum funcționează un BlackBerry. Este un experiment crud pe copii, pe adolescenți”, a adăugat Penelope Cruz.

Luna și Leo, surprinși alături de celebrii lor părinți pe străzile din Beverly Hills

Paparazzii i-au surprins recent în formulă completă pe străzile din Beverly Hills. Penelope și Javier au mers alături de copiii lor să mănânce la un restaurant din Beverly Hills. După ce au servit prânzul, cei patru s-au bucurat de o plimbare prin zonă. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Dacă Luna este de aceeași statură cu mama sa, băiatul a depășit-o deja în înălțime. Luna și Leo au moștenit trăsăturile fizice ale mamei lor, iar fata seamănă izbitor cu superba actrița.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni