• PRO TV
  • Divorțul dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez se lasă cu scandal: "Este văzut ca un nemernic. Nimeni nu-l place"

Divorțul dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez se lasă cu scandal: "Este văzut ca un nemernic. Nimeni nu-l place"

Divorțul dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez se lasă cu scandal: "Este văzut ca un nemernic. Nimeni nu-l place"

Deși încă nu au confirmat despărțirea, în cercul de prieteni ai celor doi s-ar ști deja că Ben Aflleck și Jennifer Lopez au depus actele de divorț și doar așteaptă momentul potrivit pentru a face marele anunț.

Gallery

​De asemenea, în cercul de apropiați ai lui Jennifer Lopez există un resentiment puternic față de Ben Affleck, iar acest sentiment s-a intensificat după ce actorul ar fi umilit-o din nou pe vedetă.

Chiar și în momentul în care Jennifer ar fi decis să mai dea o șansă relației sale cu Ben, familia artistei nu a privit deloc cu ochi buni împăcarea, având în vedere modul în care s-a terminat relația lor la începutul anilor 2000.

Unul dintre cei care nu îl agreează pe Affleck este Benny Medina, managerul lui Jennifer. O sursă a declarat pentru Page Six că "cei doi nu se suportă. Relația lor este tensionată și există în continuare resentimente".
Medina a colaborat cu Jennifer în mare parte din cariera ei timpurie, dar parteneriatul lor profesional s-a încheiat în 2003.

Mai multe persoane din anturajul vedetei au sugerat că Affleck ar fi avut un rol în decizia lui Lopez de a se distanța de Medina la acea vreme. Cu toate acestea, Jennifer l-a readus pe Benny ca manager după ce logodna ei cu Ben a fost anulată în 2004.

De atunci, Benny a rămas unul dintre cei mai apropiați consilieri ai lui Jennifer, iar vedeta a petrecut mult timp cu el în această vară în Hamptons, unde și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben. O altă sursă a declarat pentru Page Six: "Cu excepția mamei lui Lopez, nimeni nu-l place pe Ben Affleck. Este văzut ca un nemernic."

Jennifer, însă, nu a ținut cont de avertismentele celor din jur, fiind îndrăgostită nebunește de Ben, fără să anticipeze că relația lor ar putea să se destrame atât de repede.

„Ar fi fost furioasă pe oricine i-ar fi sugerat că se vor despărți în mai puțin de doi ani.”

Un articol recent din revista In Touch susține că Ben ar fi amânat depunerea cererii de divorț pentru a evita să o umilească pe Jennifer, mai ales că actorul produce filmul „Unstoppable”, în care Lopez joacă un rol principal. Aparent, Affleck ar fi decis să țină divorțul pe loc pentru a proteja succesul filmului și imaginea publică a lui Jennifer.

Sursa foto: Getty, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni