• PRO TV
  • Dă-ți VOYO în august și bucură-te de Coppa Italia, serialul Atletico Textila și filmele Knock Knock sau The Creator!

Dă-ți VOYO în august și bucură-te de Coppa Italia, serialul Atletico Textila și filmele Knock Knock sau The Creator!

Dă-ți VOYO în august și bucură-te de Coppa Italia, serialul Atletico Textila și filmele Knock Knock sau The Creator!

Ultima lună de vară aduce o mulțime de surprize pentru abonații VOYO. Pasionații de fotbal se vor putea bucura de meciurile din Coppa Italia, transmise LIVE pe platforma online, iar cei care doresc să se relaxeze în serile călduroase o pot face urmărind episoade noi din serialul de comedie Atletico Textila sau filme de box office precum The Creator, Knock Knock, Big Momma’s House. Dă-ți VOYO în august!

Keanu Reeves joacă rolul lui Evan Webber în Knock Knock, un film disponibil luna aceasta pe VOYO. Evan este un bărbat căsătorit, cu o familie perfectă, dar într-un weekend, când soția și copiii pleacă la plajă, viața lui este complet întoarsă pe dos. Două tinere atrăgătoare, aparent în nevoie de ajutor, îi bat la ușă, iar când el le lasă înăuntru, amabilitatea sa este crunt pedepsită.

Pe fondul unui viitor război apocaliptic între rasa umană și forțele inteligenței artificiale, Joshua, un fost agent de elită al forțelor speciale, îndurerat de dispariția soției sale, este recrutat pentru a-l vâna și ucide pe Creator, arhitectul evaziv al inteligenței artificiale avansate, care a dezvoltat o armă misterioasă cu puterea de a pune capăt războiului – și omenirii însăși. The Creator, un film de acțiune SF, lansat în 2023, este disponibil în august pe VOYO.

Martin Lawrence interpretează personajul Malcolm Turner, un agent FBI care se deghizează într-o femeie în vârstă, supraponderală, cunoscută sub numele de Big Momma, pentru a rezolva diverse cazuri în seria de comedii Big Momma's House. Pe măsură ce acțiunea avansează, Malcolm ajunge să se implice în tot felul de situații neprevăzute și complicate, generând hohote de râs. Filmele Big Momma's House, Big Momma's House 2, Big Mommas: Like Father, Like Son sunt disponibile luna aceasta pe VOYO.

Cel de-al patrulea sezon Atletico Textila, un serial VOYO Original, se apropie de final. Luna aceasta, cea mai iubită echipă din ligile secunde din România îi va trece pe jucători prin cele mai amuzante aventuri și îi va ține în fața ecranelor cu ultimele episoade. Însă povestea nu se oprește aici, ci va continua într-un nou sezon.

Începând de vineri, 9 august, abonații vor putea urmări LIVE, exclusiv pe platforma online, cea mai importantă competiție de cupă eliminatorie din fotbalul profesionist italian: Coppa Italia.  

După ce meciul din tur a fost transmis exclusiv pe VOYO, marți, 13 august, de la ora 21:30, FCSB o va întâlni, pe teren propriu, pe Sparta Praga, în manșa retur a turului trei preliminar de Champions League. Confruntarea va fi în direct pe PRO TV și pe VOYO.

Abonații VOYO au vibe de festival, la doar un click distanță, de oriunde! Timp de patru zile, cei mai mari artiști din lume vor face să vibreze scena UNTOLD din Cluj Napoca, iar în acest an, VOYO transmite show-urile într-un maraton LIVE.

VOYO – Let’s VOYO!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni