• PRO TV
  • Mesajul cu subînțeles postat de Gina Chirilă, la doar câteva zile de când Bogdan Vlădău i-a urat „La mulți ani”. Cei doi au anunțat că divorțează, după multe zvonuri

Mesajul cu subînțeles postat de Gina Chirilă, la doar câteva zile de când Bogdan Vlădău i-a urat „La mulți ani”. Cei doi au anunțat că divorțează, după multe zvonuri

Mesajul cu subînțeles postat de Gina Chirilă, la doar câteva zile de când Bogdan Vlădău i-a urat „La mulți ani”. Cei doi au anunțat că divorțează, după multe zvonuri

Gina Chirilă a anunțat, la începutul acestei săptămâni, faptul că ea și Bogdan Vlădău divorțează. Cei doi au fost împreună 11 ani, au un copil împreună, însă nu au spus și care este motivul din spatele acestei decizii.

Gallery

Gina Chirilă a confirmat zvonurile despre divorț, după câteva luni de când acestea au început, iar, recent, Bogdan Vlădău a făcut o postare prin care i-a urat acesteia „La mulți ani”, semn că despărțirea s-a produs pe cale amiabilă.

Mesajul postat de Gina Chirilă, în urma separării de Bogdan Vlădău

Gina Chirilă și Bogdan au fost extrem de discreți în ceea ce privește viața lor privată, iar acest lucru nu s-a schimbat nici după anunțul divorțului, cerând să le fie respectată intimitatea.

Cu toate acestea, amândoi au postat mai multe mesaje cu subînțeles, pe conturile lor de socializare, iar ultimul îi aparține chiar modelului. Aceasta dă de înțeles că, într-adevăr, trece printr-o perioadă dificilă, însă nu își pierde speranța, fiind convinsă că, la un moment dar, va ieși soarele și pe strada ei.

Citește și:

„La fel cum antrenamentul fizic poate scoate la iveală resurse nebănuite ale corpului nostru, iar antrenamentul intelectual dezvoltă mintea, și inimile noastre pot fi antrenate și să devină mai puternice. Prin procesul de depășire a durerii, de exemplu, este posibil să vedem dincolo de propria suferință, pentru a dezvolta un sine mai puternic. Această experiență ne poate inspira să avem grijă de alții”, a fost mesajul postat de Gina Chirilă.

Bogdan Vlădău a înșelat-o pe Gina Chirilă

În urmă cu ceva timp, în cadrul unui podcast în care au fost invitați, Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața lor, fiind vorba de infidelitatea artistului.

Citește și:

Gina Chirilă a recunoscut că episodul nu a fost unul chiar foarte plăcut, însă, a decis să îi mai dea o șansă. Cu toate acestea, a avut nevoie de ceva timp, pentru a recăpăta încrederea în el, deoarece infidelitatea lui Bogdan Vlădău a lăsat urme adânci în sufletul ei.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni