• PRO TV
  • Lorena, sora cea mică a Lidiei Buble, s-a căsătorit! Ce sfat important i-a dat artista: „Tu și bărbatul tău să nu fiți...”

Lorena, sora cea mică a Lidiei Buble, s-a căsătorit! Ce sfat important i-a dat artista: „Tu și bărbatul tău să nu fiți...”

Lorena, sora cea mică a Lidiei Buble, s-a căsătorit! Ce sfat important i-a dat artista: „Tu și bărbatul tău să nu fiți...”

Lorena, sora Lidiei Buble, s-a căsătorit cu alesul inimii. Se pare că artista a pierdut teren în fața surorii mai mici.

Gallery

Sora cea mică a Lidiei Buble s-a căsătorit cu iubitul ei, Darius Fetti. Cei doi îndrăgostiți au făcut cununia civilă joi, 8 august 2024. Artista a ținut să le dea un sfat important proaspeților căsătoriți.

Lorena Buble s-a căsătorit cu alesul inimii, Darius Fetti

Lorena Buble traversează cea mai frumoasă etapă din viața ei. Tânăra s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Darius. Cei doi au spus marele „DA” în fața ofițerului de stare civilă. Alături de ei au fost rudele și prietenii apropiați.
Lidia Buble a fost prezentă la eveniment, exprimându-și bucuria și mândria pentru sora sa pe rețelele de socializare, unde a împărtășit câteva imagini emoționante. VEZI IMAGINI DE LA CUNUNIE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

Artista a ținut să le dea un sfat important tinerilor căsătoriți, deși ea încă nu a făcut pasul cel mare. Se pare că sora ei mai mică i-a luat-o înainte.

„Am să-ți dau un sfat de căsnicie, că azi am vrut să ți-l zic și s-a băgat tati peste mine. E din propria experiență, este foarte important. Deci… de la fata bătrână (n.r.: Lidia Buble) am următorul sfat: în viață, tu și bărbatul tău să nu fiți cuminți, ca să aveți amintiri frumoase. Să încercați, că o să vedeți! Rupeți pe căsnicie dacă o să fiți așa”, a spus cântăreața pe InstaStory.

Lorena Buble și soțul ei, Darius Fetti, se pregătesc acum pentru cununia religioasă și petrecere, care cel mai probabil va avea loc duminică.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni