• PRO TV
  • Fotografia lui Mihai Rait, pe plajă alături de Ana Maria, a adunat peste 20.000 de aprecieri. Reacția nașului Mihai Bobonete: „Așa ceva?”

Fotografia lui Mihai Rait, pe plajă alături de Ana Maria, a adunat peste 20.000 de aprecieri. Reacția nașului Mihai Bobonete: „Așa ceva?”

Fotografia lui Mihai Rait, pe plajă alături de Ana Maria, a adunat peste 20.000 de aprecieri. Reacția nașului Mihai Bobonete: „Așa ceva?”

Mihai Rait Dragomir este cunoscut publicului pentru rolul Dorel din serialul de mare succes „Las Fierbinți”. Actorul a adunat în jurul lui o comunitate impresioantă de fani, mai ales că este și foarte activ pe rețelele de socializare. Postările lui atrag mereu atenția.

Gallery

​Cea mai recentă fotografie, realizată în vacanță, a adunat peste 20.000 de like-uri. Mihai Rait a pozat pe plajă alături de soția sa, Ana Maria, iar fanii nu s-au putut abține de la comentarii. Printre cei care au reacționat la poză a fost și nașul celor doi, Mihai Bobonete. „Așa ceva?”, a scris colegul lui din serialul de comedie. 

Mai mulți români au continuat să răspundă la aceast mesaj, amintind de replicile personajului Dorel: „Lambadaaa!; „Respect! Bubuialăă.... Japonia.....Mîinile+n Aer...”; „Super 2 adolescenți!!”; „Sunteți minunați”. 

​Mihai Rait este căsătorit de opt ani cu Ana Maria Dragomir. A cunoscut-o în timpul unei spectacol de stand-up comedy, iar la doar 3 luni distanță a cerut-o de soție. Ei au împreună un băiat, pe nume Alexandru, care va împlini 6 ani pe 16 august. 

Deși nu multă lume se aștepta, între Mihai Rait și Ana Maria Dragomir există o diferență de vârstă de 14 ani, frumoasa blondină având doar 30 de ani, în timp ce actorul are 44 de ani. Într-un interviu mai vechi, „Dorel” a povestit că nu este deloc deranjat de această diferență de vârstă, ba dimpotrivă, nici nu o simte. „La noi nu se simte [diferența de vârstă]. Eu nu o simt, Ana nu o simte. (…) La ea m-a atras blândețea. Este o persoană foarte candidă. (…) Bunătatea, sufletul mare pe care îl are… este foarte înțelegătoare”.

Sursă foto: Facebook/ Mihai Rait

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni