• PRO TV
  • Cum arată palmele medaliatei olimpice Mihaela Cambei, după ce a obținut argintul la haltere

Cum arată palmele medaliatei olimpice Mihaela Cambei, după ce a obținut argintul la haltere

Cum arată palmele medaliatei olimpice Mihaela Cambei, după ce a obținut argintul la haltere

Odată cu venirea verii anulului 2024, mai exact cu începerea Jocurilor Olimpice de la Paris, românii au făcut cunoștință, printre altele, cu Mihaela Cambei.

Sportiva din România a reușit să obțină argintul la proba de haltere, categoria 49 de kilograme, reuind să ridice un total de 205 kilograme: 93 la smuls și 112 la aruncat. Mihaela Cambei a fost singura sportivă care a ridicat greutatea la fiecare dintre cele șase încercări, având un parcurs perfect în finală.

După ce a obținut argintul la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024, Mihaela Cambei a postat în mediul online o fotografie cu medalia, dar și cu felul în care îi arată palmele după finala de la haltere. Și a avut și un mesaj pentru familie, antrenori și toți cei care au susținut-o.

„Este o medalie foarte grea, exagerat de grea. Sincer, nu mă așteptam să fie atât de grea. Dar această medalie, care pentru unii poate este doar o simplă medalie, pentru noi înseamnă extraordinar de mult. Cam asta înseamnă doi ani de muncă pentru o calificare. Singurul mesaj pe care vreau să-l transmit tuturor e că le mulțumesc pentru toată susținerea, m-a ajutat extraordinar de mult, mi-a dat putere mai mare.

Părinților mei vreau să le spun: «Mami, tati, am reușit»! Înaintea de a veni la Paris, nu mă așteptam la medalie de argint, speram la un bronz, sinceră să fiu. Antrenorii m-au luat în brațe și s-au bucurat pentru că am reușit. Eu sunt mult mai mândră de mine și mult mai bucuroasă, pentru că prin munca mea și a antrenorilor am reușit asta. Antrenorul meu, domnul Calancea Valeriu, nu a reușit să ia o medalie olimpică, dar eu, fiind sportiva lui, am reușit”, a spus Mihaela Cambei.

​Sursa foto: Facebook 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni