• PRO TV
  • Un fost luptător K1 a fost înjunghiat de doi indivizi într-o sală de sport, sub privirile îngrozite ale celor prezenți! Momentul a fost surprins pe camerele de supraveghere

Un fost luptător K1 a fost înjunghiat de doi indivizi într-o sală de sport, sub privirile îngrozite ale celor prezenți! Momentul a fost surprins pe camerele de supraveghere

Un fost luptător K1 a fost înjunghiat de doi indivizi într-o sală de sport, sub privirile îngrozite ale celor prezenți! Momentul a fost surprins pe camerele de supraveghere

Un fost luptător K1 a fost la un pas de moarte, după ce doi indivizi l-au înjunghiat într-o sală de sport. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere amplasate în centrul sportiv.

Alin Văcăreanu, un celebru luptător de kickboxing, a trecut prin cele mai dificile momente din viața lui, după ce doi indivizi au încercat să îl ucidă într-o sală de fitness din Timișoara. Bărbatul își executa antrenamentul în momentul în care doi oameni s-au apropiat de el și i-au arătat ceva pe telefon. La scurt timp după, indivizii s-au năpustit asupra tânărului cu pumnii și picioarele, urmând o adevărată bătaie în sala de fitness.

Potrivit surselor Opinia Timișoarei, scandalul a izbucnit deoarece Alin Văcăreanu ar fi râs pe social media de postările de pe TikTok ale celor doi bărbați. 

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere amplasate în centrul sportiv, cei trei încep să se alerge prin sala de sport, printre ceilalți clienți care își vedeau în continuare liniștiți de exercițiile lor. La un moment dat, în conflict s-a mai implicat un al patrulea bărbat, care scoate un cuțit și îl înfinge în Văcăreanu, în văzul tuturor celor prezenți, după care fuge.

După episodul sângeros, Alin Văcăreanu a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Ulterior, el a fost reținut de polițiști sub acuzația de violențe și tulburarea ordinii publice.

Atacatorul care l-a înjunghiat pe Alin este și el cercetat de autorități.

Foto: Captură ecran/YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni