• PRO TV
  • Travis Scott a fost arestat, în Paris, la primele ore ale dimineții. Rapper-ul american are, din nou, probleme cu legea. Acuzațiile aduse fostului iubit al lui Kylie Jenner

Travis Scott a fost arestat, în Paris, la primele ore ale dimineții. Rapper-ul american are, din nou, probleme cu legea. Acuzațiile aduse fostului iubit al lui Kylie Jenner

Travis Scott a fost arestat, în Paris, la primele ore ale dimineții. Rapper-ul american are, din nou, probleme cu legea. Acuzațiile aduse fostului iubit al lui Kylie Jenner

Travis Scott a fost arestat vineri dimineață, 9 august, în Paris. Cu doar câteva ore înainte de incident, a participat la Jocurile Olimpice, susținând echipa Statelor Unite ale Americii.

Gallery

Problemele par să nu se mai termine pentru Travis Scott. Fostul iubit al lui Kylie Jenner a fost arestat în Paris, la ora cinci dimineața, la nici două luni de când a fost arestat și în Miami, în urma unui scandal monstru pe care l-a început.

Travis Scott a fost arestat, în Paris

Conform Daily Mail, Travis Scott a fost arestat, după ce a fost implicat într-o altercație cu propriul bodyguard. Acesta a fost reținut de jandarmi, la unul dintre hotelurile din centrul Parisului, la doar câțiva pași de Champs-Élysées. Conform publicației franceze Le Parisien, poliția a fost chemată la hotel, în urma „actelor de violență”.

Cu doar câteva ore înainte, joi, acesta a fost surprins la Jocurile Olimpice, unde a participat la semifinala de baschet masculin dintre Serbia și Statele Unite ale Americii.

Travis Scott a fost arestat în Miami

La finalul lunii iunie, Travis Scott a fost arestat, în Miami, fiind acuzat de „tulburarea ordinii publice și violare de domiciliu”, după ce a făcut scandal pe o barcă pe care a închiriat-o, la Miami Beach Marina.

Conform înregistrărilor oficiale, rapper-ul a fost arestat la ora locală 04:35, în urma unei altercații cu proprietarul ambarcațiunii. Potrivit BBC, Travis Scott „s-a înfuriat și a înjurat. Apoi, a plecat și s-a întors, pentru a face scandal și mai mult”.

Când ofițerii de poliție au ajuns la fața locului, l-au văzut pe Travis Scott în timp ce țipa și au simțit „un miros puternic de alcool” venind din direcția acestuia. Deși polițiștii i-au spus să plece, pentru a nu fi arestat, după doar câteva minute de când părăsise locul faptei, s-a întors și a început, din nou, să țipe. Ulterior, acesta a fost eliberat pe baza unei cauțiuni de 650 de dolari.

 

Sursa foto: Instagram, Getty Images

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni