• PRO TV
  • De ce n-a fost văzută Kate Middleton până acum la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024. Un expert regal a dat-o de gol pe viitoarea regină

De ce n-a fost văzută Kate Middleton până acum la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024. Un expert regal a dat-o de gol pe viitoarea regină

De ce n-a fost văzută Kate Middleton până acum la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024. Un expert regal a dat-o de gol pe viitoarea regină

Jocurile Olimpice de Vară de la Paris din 2024 au captat atenția întregii lumi, dar un aspect notabil a fost absența uneia dintre cele mai așteptate figuri regale, Kate Middleton.

Chiar dacă fanii se așteptau ca Prințesa de Wales să participe la marele eveniment sportiv, aceasta nu a fost încă văzută în capitala Franței. Absența viitoarei regine a Marii Britanii a generat speculații, iar un expert regal a dezvăluit motivul pentru Kate Middleton nu a apărut la Jocurile Olimpice.

Potrivit expertului regal Phil Dampier, problemele de sănătate cu care aceasta se confruntă au fost motivul pentru care Kate Middleton nu a fost văzută până acum în Franța. Chiar dacă a apărut la evenimente publice în ultimele luni, cum ar fi ziua regelui Charles și turneul de la Wimbledon, medicii au sfătuit-o să fie precaută în ceea ce privește aparițiile publice.

Gallery

„Lui Kate i-ar fi plăcut să meargă la Paris cu William, pentru a urmări unele evenimente, dar, dacă va face sau nu asta depinde de sfatul medicilor ei. A fost grozav să o vedem la Trooping the Colour și la Wimbledon, dar nu trebuie să facă prea mult efort, din cauza diagnosticului ei de cancer. Este încă în curs de recuperare, așa că trebuie să fie atentă! Echipei olimpice a Marii Britanii i-ar plăcea să-i vadă la Paris, dar, până una-alta, sportivii britanici primesc un sprijin fantastic din partea Prințese Anne, așa că nu este ca și cum nu ar exista o prezență regală acolo”, a spus Phil Dampier.

Chiar dacă Kate Middleton nu a putut fi prezentă la Paris, familia regală britanică nu a fost lipsită de reprezentare la Jocurile Olimpice. Prințesa Anne a oferit sprijin echipei olimpice britanice, asigurând astfel prezența regală la acest eveniment sportiv major.

Sursa foto: Getty 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni