• PRO TV
  • UNTOLD 2024. Ce gust are tortul pe care Steve Aoki îl aruncă în capul fanilor. ”Așa vreau să fie și tortul meu de nuntă”

UNTOLD 2024. Ce gust are tortul pe care Steve Aoki îl aruncă în capul fanilor. ”Așa vreau să fie și tortul meu de nuntă”

UNTOLD 2024. Ce gust are tortul pe care Steve Aoki îl aruncă în capul fanilor. ”Așa vreau să fie și tortul meu de nuntă”

În prima seară de UNTOLD 2024, Steva Aoki a urcat pe scena principală, unde a avut un show senzațional, de la care nu au lipsit torturile aruncate cu pasiune în public.

În prima zi de UNTOLD 2024, festival care poate fi urmărit LIVE pe VOYO, pe scena principală au încântat publicul Louis Tomlinson, Tom Grennan, Purple Disco Machine sau duo-ul Blasterjaxx. Nu a lipsit Steve Aoki, o prezență constantă la acest eveniment, an de an, care nu și-a dezamăgit fanii și le-a aruncat în cap cu ditamai torturile pline de frișcă, creme și glazură.

UNTOLD 2024, cel mai mare festival de muzică din România, se poate vedea, LIVE, pe VOYO!

Respectând tradiția ”Cake Me!”, Steve Aoki, care a intrat pe scenă după 1.00 noaptea, și-a miruit fanii din public cu delicioasele ”boombe”, dar nu i-a uitat și pe cei de pe scenă.
Unul dintre participanții care au avut onoarea să primească în față tortul DJ-ului american a declarat, după moment, că ”este delicios, dar mi-a intrat glazura în ochi”, în timp ce o tânără blondă, cu părul plin de bucățele de blat, a mărturisit că vrea să aibă la nuntă același tip de tort.

În trecut, Steve Aoki declara: ”Cine primește tortul în față se bucură, este un moment de sărbătoare, pe care trebuie să-l savurezi cu totul. Este o conexiune cu publicul. Fac asta din 2011. E vorba de mult tort: 200 de show-uri pe an, minimum 10 torturi per show. Cofetăria primește instrucțiuni speciale, pentru că aceste torturi ajung direct în capul oamenilor”.

Vineri, 9 august, pe mainstage vor urca Lenny Kravitz, Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Lost Frequencies, Zerb, Vama și Almud.

SHOW-URILE DE LA SCENA PRINCIPALĂ UNTOLD 2024 POT FI URMĂRITE, LIVE, PE VOYO.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni