• PRO TV
  • Călin Donca, mai sincer ca niciodată! Cu câți bani se descurcă pe lună după ce a ieșit din închisoare: „Înainte cheltuiam 20.000 de euro”

Călin Donca, mai sincer ca niciodată! Cu câți bani se descurcă pe lună după ce a ieșit din închisoare: „Înainte cheltuiam 20.000 de euro”

Călin Donca, mai sincer ca niciodată! Cu câți bani se descurcă pe lună după ce a ieșit din închisoare: „Înainte cheltuiam 20.000 de euro”

Milionarul din Brașov, reținut de procurorii de la crimă organizată în luna septembrie, anul trecut, pentru înșelăciune și operațiuni de manipulare a pieței de capital, a spus în cadrul unui podcast cu câți bani se descurcă acum pe lună, după ce a ieșit din închisoare.

Călin Donca, acuzat de evaziune fiscală și că a delapidat firmele pe care le deținea sau controla, a fost închis după gratii timp de trei luni. Înainte de problemele cu legea, milionarul din Brașov susținea că, pe lună, cheltuia aproximativ 20.000 de euro, însă acum lucrurile stau cu totul diferit.

În cadrul podcastului realizat de Anamaria Prodan, Călin Donca a recunoscut că suma pe care o are pentru el și familia sa se ridică la doar 5.000 de euro pe lună.

„Noi cheltuiam cam 20.000 de euro pe lună și eram bine financiar. Acum, cu mai puțin, cu 5.000 de euro, considerăm că suntem bine. Vacanțele erau o cheltuială foarte mare. A doua mare cheltuială erau petrecerile.

Aveam în fiecare lună minim o petrecere unde cheltuiam 10.000 de euro. În primul rând erau copiii noștri, plus noi, plus zilele de naștere ale copiilor. Deci aveam în fiecare lună petreceri. Și Puya zicea „O dată pe lună să ducem viață bună”, nu?

Noi făceam petreceri și trebuia să mergem și la petrecerile altora pe care îi invitam. Ajunsesem să merg de 3 ori pe săptămână la petreceri. Chiar înainte să fiu arestat, i-am zis soției că trebuie să ne oprim cumva din această alergătură, pentru că nu consumam mult alcool, dar era prea des. Dacă mă întreba cineva dacă beau frecvent, trebuia să zic că da.

Această nebunie în care ajunseserăm era prea mult pentru noi. Nu mai aveam timp unul pentru altul, trebuia să socializăm continuu și să fim plăcuți de alții, dar ne vedeam tot mai rar, chiar dacă eram împreună tot timpul”, declarat Călin Donca în podcastul amintit.


Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni