• PRO TV
  • Gabriela Lucuțar a fost bătută de fostul soț. „Regina Întunericului” a recunoscut abia acum calvarul prin care a trecut în timpul căsniciei: „M-am temut pentru viața mea și a copiilor mei”

Gabriela Lucuțar a fost bătută de fostul soț. „Regina Întunericului” a recunoscut abia acum calvarul prin care a trecut în timpul căsniciei: „M-am temut pentru viața mea și a copiilor mei”

Gabriela Lucuțar a fost bătută de fostul soț. „Regina Întunericului” a recunoscut abia acum calvarul prin care a trecut în timpul căsniciei: „M-am temut pentru viața mea și a copiilor mei”

Gabriela Lucuțar și fostul ei soț, Romeo Constantin, au divorțat după o căsnicie de două decenii. Aceștia au împreună trei copii, iar motivele din spatele deciziei de a se separa au fost ținute ascunse până acum.

Gallery

La câteva luni de când a divorțat de tatăl copiilor ei, Gabriela Lucuțar a povestit calvarul prin care a trecut din cauza acestuia. Aceasta a ținut totul secret până acum, dar a decis să recunoască public tot ceea ce s-a întâmplat.

Gabriela Lucuțar a fost bătută de fostul soț

Cei doi și-au ținut viața personală departe de ochii celor din jur, iar Romeo Constantin nu a vrut să se expună, nici după ce soția lui a început să aibă din ce în ce mai multă notorietate.

Prin urmare, vestea că divorțează i-a luat pe mulți prin surprindere, însă ceea ce a uimit și mai mult a fost declarația făcută de Gabriela Lucuțar despre violența fizică la care a fost supusă de acesta.

„Regina Întunericului” a recunoscut că și înainte de acest episod, care a avut loc cu puțin timp înainte de divorț, Romeo Constantin a făcut-o să se distanțeze, fiind o persoană neimplicată nici în ceea ce privește familia, nici în ceea ce privește afacerea familiei.

„Spre finalul căsniciei, lucrurile s-au schimbat. A existat și o ceartă și o agresiune, chiar în fața copiilor, iar, atunci, am decis să pun punct. Eu nu sunt violentă, știam că nici el, m-am temut pentru viața mea.

Când am zis că vreau să divorțăm, pentru că nu mă mai simțeam bine, nu mai eram fericită, a devenit agresiv, nu doar fizic, ci și verbal. Am știut și mi-am dat seama că viața mea și a copiilor mei e pusă în pericol, iar, atunci, am decis să cer ordin de protecție. M-am temut pentru viața mea și a copiilor mei”, a declarat aceasta, conform Spynews.

Gabriela Lucuțar regretă căsnicia cu Romeo Constantin

„Regina Întunericului” regretă cele două decenii petrecute în compania fostului partener, însă este recunoscătoare pentru singurul aspect frumos al căsniciei, și anume, cei trei copii pe care îi au, dar pe care ea și i-a dorit cel mai mult.

„Nu mă așteptam să fie așa! După 20 de ani, zici că nici nu l-am cunoscut niciodată, zici că nici n-am fost cu cineva vreodată, poate pentru că, acum, mi-am dat seama ce fel de om a fost. Regret că am fost împreună, dar dintr-un singur punct de vedere nu regret: acela că am trei copii minunați. Eu am vrut să devin mamă, el nu a vrut”, a mai precizat aceasta.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni