• PRO TV
  • Marisa Paloma, de urgență la spital! A scăpat de operație în ultima clipă, după ce fetița ei i-a spart timpanul. Semnal de alarmă pentru toți părinții

Marisa Paloma, de urgență la spital! A scăpat de operație în ultima clipă, după ce fetița ei i-a spart timpanul. Semnal de alarmă pentru toți părinții

Marisa Paloma, de urgență la spital! A scăpat de operație în ultima clipă, după ce fetița ei i-a spart timpanul. Semnal de alarmă pentru toți părinții

Marisa Paloma traversează o perioadă dificilă, asta după ce fiica ei, Iris, i-a perforat timpanul, iar auzul i-a fost afectat semnificativ. Aceasta a tras un semnal de alarmă către toți părinții care își lasă copii să se joace cu obiecte neadecvate vârstei lor.

Gallery

​Marisa Paloma, la un pas să fie operată

Marisa Paloma a trecut prin clipe de groază. În timp ce se juca cu fiica ei, micuța a accidentat-o un dispozitiv manual pentru masaj capilar, mai exact i-a fisurat timpanul. Influencerița a povestit totul pe rețelele de socializare, trăgând un semnal de alarmă către toți părinții care își lasă copiii să se joace cu obiecte nepotrivite.

„Pentru cine nu a aflat de pe Instagram, Iris mi-a perforat timpanul. Mi-a spart timpanul cu o chestie de masaj capilar. Dragi părinți aveți grijă să scăpați de accesoriile astea sau cel puțin să nu le lăsați la îndemâna copiilor pentru că vă pot răni pe voi, așa cum s-a întâmplat la mine, sau se pot răni pe ei. Iris își mai făcea și singură pentru că a văzut la noi. Nu am considerat că putea fi un așa pericol, dar uite că se poate. Trebuia să fiu mult mai atentă”, a povestit Marisa Paloma, pe rețelele de socializare.

Tânăra a mers de urgență la spital, însă medicul nu a putut observa cât de mare este fisura provocată și urmează să meargă la un alt control la finalul lunii august. Până atunci, Marisa Paloma va urma un tratament pe bază de antibiotic.

Aceasta s-a confruntat cu sângerări și pierderea parțială a auzului. Medicul i-a precizat că va dura o perioadă până când va putea auzi la capacitate maximă.

„Am fost la spital. Din păcate domnul doctor nu a putut să-mi spună dacă fisura e atât de mare încât să necesite construcția timpanului. Undeva pe la finalul lunii o să merg iar la control să vedem. Momentan, mi s-a recomandat să iau antibiotic timp de zece zile, pastile și antibiotic local câte două picături pe zi. Senzația e foarte neplăcută că mi-a fost afectat auzul. Înțeleg că nu e vorba doar de o microfisură pentru că mi-a curs mult sânge. Sper că nu nevoie de operație, iar auzul meu își va reveni în șase luni- un an. Încerc să fiu calmă și să nu mă stresez”, a mai spus influencerița.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni