• PRO TV
  • UNTOLD 2024. Ce a postat Louis Tomlinson, după concertul de aseară, de la Cluj. Fanele au fost în extaz: ”Am plâns când a apărut pe scenă”

UNTOLD 2024. Ce a postat Louis Tomlinson, după concertul de aseară, de la Cluj. Fanele au fost în extaz: ”Am plâns când a apărut pe scenă”

UNTOLD 2024. Ce a postat Louis Tomlinson, după concertul de aseară, de la Cluj. Fanele au fost în extaz: ”Am plâns când a apărut pe scenă”

În prima zi de UNTOLD 2024, festival care poate fi urmărit LIVE pe VOYO, pe scena principală au încântat publicul Louis Tomlinson, Tom Grennan, Purple Disco Machine sau duo-ul Blasterjaxx. 

Gallery

​Louis Tomlinson, fost membru al formației One Direction, a fost unul dintre artiștii care au umplut stadionul joi seară, în prima zi de UNTOLD 2024. Pentru el, tinerele fanele au alergat - literalmente - încă de când s-au deschis porțile evenimentului, să ajungă în primele rânduri, pentru a se bucura pe deplin de experiență.

UNTOLD 2024, cel mai mare festival de muzică din România, se poate vedea, LIVE, pe VOYO!

”Am plâns când a apărut pe scenă”, ”Este iubirea vieții mele!”, ”Ador, pur și simplu”, ”Este motivul pentru care mi-am luat bilet la UNTOLD”, sunt doar câteva dintre reacțiile pe artistul britanic, fost coleg cu Harry Styles, le-a stârnit printre tinerele venite la concert.

Louis Tomlinson a oferit fanilor UNTOLD un show plin de emoție în care a inclus și piese din cel mai recent album „LIVE”, lansat în luna aprilie a acestui an. Concertul a putut fi vizionat și pe VOYO.

​După concert, fostul membru al formației One Direction a postat pe contul de Instagram o fotografie în care se vedea stadionul plin de fani.

Vineri, 9 august, pe mainstage vor urca Lenny Kravitz, Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Lost Frequencies, Zerb, Vama și Almud.

SHOW-URILE DE LA SCENA PRINCIPALĂ UNTOLDE 2024 POT FI URMĂRITE, LIVE, PE VOYO.

Foto: UNTOLD 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni