• PRO TV
  • Horoscop zilnic 9 august 2024. Gemenii primesc o declarație de dragoste sinceră, Taurii pot obține beneficii suplimentare

Horoscop zilnic 9 august 2024. Gemenii primesc o declarație de dragoste sinceră, Taurii pot obține beneficii suplimentare

Horoscop zilnic 9 august 2024. Gemenii primesc o declarație de dragoste sinceră, Taurii pot obține beneficii suplimentare

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 9 august 2024.

Berbec

Registrul astral de astăzi dinamizează sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale și pentru că se află în zodia Balanței, aduce o energie care accentuează echilibrul în relații. Este o zi favorabilă pentru a cultiva armonia. Poți negocia foarte ușor, iar cooperarea și înțelegerea susțin interacționarea cu ceilalți.

Taur

Astăzi se activează casa muncii și activităților profesionale și este posibil să faci un compromis. Pe de altă parte, interacționarea cu colegii se desfășoară ușor și găsiți impreună soluții la unele probleme. De asemenea, negocierile sunt susținute și poți obține beneficii suplimentare.

Gemeni

Contextul astral de astăzi dinamizează sfera amoroasă, creativitatea, relațiile cu copiii și activitățile de relaxare și distracție. Dacă ești singur, s-ar putea să cooperezi cu o invitație, cineva să-ți facă declarații sau să simți că lucrurile merg într-o direcție nouă în sfera sentimentală.

Rac

Registrul astral de astăzi îți stimulează dorința și mai ales nevoia să-ți petreci timpul cu familia, acasă, în tihnă. În ce privesc planurile pe termen lung, ai putea să iei niște decizii, dar te răzgândești în ultimul moment și amâni. Planetele din casa comunicării și mai ales Mercur retrograd blochează lucrurile și va fi nevoie să cooperezi cu aspectele, dacă vrei să iasă conform planurilor.

Leu

Sectorul comunicării și deplasărilor este astăzi activat. Se anunță o zi cu multe interacțiuni și rezolvarea unor chestiuni administrative sau personale, privind învățarea unor lucruri noi, dispoziție de studiu. La serviciu, recomandarea astrelor este să încetinești ritmul și să cauți să iei mai multe pauze.

Fecioară

Astăzi se dinamizează casa banilor și s-ar putea să vrei să faci niște achiziții, dar oscilezi. Recomandarea astrelor este să amâni pentru o altă zi cumpărăturile. În partea a doua a zilei, s-ar putea să găsești soluții la unele chestiuni financiare, să identifici unde greșești în administrarea banilor și să faci o modificare importantă.

Balanță

Astăzi ai parte de o zi cu mult optimism. Te exprimi cu ușurință și cooperezi bine cu cei cu care interacționezi și îi molipsești și pe cei de lângă tine cu dispoziția ta. Și la serviciu reușești să treci peste niște provocări, chiar dacă lucrurile nu stai chiar atât de roz.

Scorpion

Posibil astăzi să fii interesat de chestiuni, care-ți răscolesc trecutul, să inițiezi dialoguri, să clarifici sau să cercetezi o problemă, care te deranjează de ceva timp. La serviciu s-ar putea să muncești mai mult și să-ți asumi responsabilitățile altor colegi. Apar provocări noi, dar și oportunități de creștere din aceste experiențe.

Săgetător

Astăzi este un moment favorabil să-ți prezinți ideile pentru că vei avea succes. Lucrezi bine în echipă și ești deschis către experiențe, care-ți vor aduce satisfacție profesională. În partea a doua a zilei, stabilești cu partenerul ultimele detalii ale unui sejur.

Capricorn

Astăzi, ți se recunosc meritele și valoarea și acest lucru te motivează. Lucrezi la obiectivele tale profesionale și reușești să respecți niște termene limită. Chiar dacă ai preocupări și pentru sfera sentimentală, ești absorbit de sarcinile de la serviciu și până nu vezi un proiect pus pe roate, amâni distracțiile și relaxarea alături de partener.

Vărsător

Contextul astral de astăzi te pune în valoare, mai ales că iese în evidență latura creativă și te exprimi foarte ușor. Ești motivat de noile tale proiecte, ai o altă viziune și obții satisfacție profesională. În ce privește relația de cuplu, ajungi la niște concluzii, mai realiste, după o evaluare profundă.

Pești

La serviciu, în prima parte a zilei, te-ar ajuta să ceri ajutorul colegilor, dacă volumul tău de muncă este în creștere. S-ar putea să fie nevoie să depui mai multă energie pentru a face ca lucrurile să meargă. În partea a doua a zilei, apar neînțelegeri legate de banii la comun și administrarea acestora.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni