• PRO TV
  • De ziua ei, Theo Rose a lansat piesa „Mireasă”. Mesajul artistei i-a bucurat pe fani: „Așa cum mi-am dorit...”

De ziua ei, Theo Rose a lansat piesa „Mireasă”. Mesajul artistei i-a bucurat pe fani: „Așa cum mi-am dorit...”

De ziua ei, Theo Rose a lansat piesa „Mireasă”. Mesajul artistei i-a bucurat pe fani: „Așa cum mi-am dorit...”

În ziua când a împlinit 27 de ani, pe 8 august, Theo Rose a lansat piesa „Mireasă”. Fanii artistei au copleșit-o cu mesaje de admirație.

În videoclip, cântăreața apare într-un cadru de poveste, într-o rochie albă vaporoasă. Versurile inspirate din folclor au ajuns imediat la inimile românilor:

„Superbă piesă, Theo Rose o super ținută și un clip de gală; Piele de găină, absolut superbă...voce ruptă din Rai”; „Voce versatilă, foarte bună, cred că poți interpreta și jazz, și muzică bisericească ...orice. Felicitări Theo, ești pe drumul care trebuie!”, sunt doar câteva dintre reacții. 

„MIREASĂ. Un cantec. O dorinta indeplinita. O viata asa cum mi-am dorit. Multumesc, Doamne! 27 de ani și tot ce am visat, realitate! Mulțumesc vouă!”, a scris artista în anunțul despre lansarea melodiei. 

Theo Rose a fost felicitată în platoul Vocea României de către colegi, dar și de soțul ei, Anghel Damian, care a venit cu un buchet mare de flori. Vezi mai multe imagini în galeria foto. 

Gallery


Anghel Damian și Theo Rose formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. În urmă cu aproape un an au devenit părinții unui băiețel, Sasha Ioan. Cei doi s-au căsătorit civil, dar încă nu au jucat nunta. 

„Vedem nunta ca pe un eveniment intim, ca pe un legământ în doi. Nunta cu mulți invitați ar fi ceva ulterior acestui legământ. Nu am stabilit încă date, tematici și altele de genu. Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru la început și, când vom avea timp să respirăm, cu siguranță vom găsi o formulă de petrecere mai mare.” - a declarat Anghel Damian, într-un interviu pentru revista Viva

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni