• PRO TV
  • Kira Hagi s-a logodit cu iubitul grec, la Salonic. Cine este Thomas Ferfelis

Kira Hagi s-a logodit cu iubitul grec, la Salonic. Cine este Thomas Ferfelis

Kira Hagi s-a logodit cu iubitul grec, la Salonic. Cine este Thomas Ferfelis

Kira Hagi s-a bucurat de câteva zile de vacanță la Salonic. Aceasta a fost alături de tânărul misterios în brațele căreia a fost fotografiată în tribune la meciul România-Olanda, de la EURO 2024.

Gallery

Kira Hagi și partenerul ei s-au întors în București foarte fericiți, joi, 8 august, căci fiica lui Gică Hagi a primit inelul de la iubitul ei.

Cine este viitorul soț al Kirei Hagi

Numele lui este Thomas Ferfelis și este manager la Cernica Events, un local de lux de pe malul lacului cu același nume.

Părinții lui Thomas sunt oameni de afaceri importanți, deținători ai holdingului Elgeka Ferfelis, din care face parte și restaurantul. Aceștia s-au stabilit cu mulți ani în urmă în România, potrivit libertatea.ro.

Kira și Thomas sunt de aceeași vârstă, se cunosc de când au fost colegi la International British School of Bucharest și s-au regăsit după ani și iată că urmează să se căsătorească.

Conform contului său de LinkedIn, Thomas a absolvit în 2019 patru ani de studii de business la faimoasa University of Southampton, din Marea Britanie.

Vestea minunată că fiica lui Hagi se pregătește să se așeze la casa ei a fost dată la fix o lună de la nunta grandioasă a lui Ianis cu Elena.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni