• PRO TV
  • Accidentare gravă pentru Sorana Cîrstea! Imagini de pe patul de spital cu sportiva noastră

Accidentare gravă pentru Sorana Cîrstea! Imagini de pe patul de spital cu sportiva noastră

Accidentare gravă pentru Sorana Cîrstea! Imagini de pe patul de spital cu sportiva noastră

Sorana Cîrstea a anunțat pe rețelele de socializare că s-a operat la picior. În ultima perioadă, tenismena în vârstă de 34 de ani s-a confruntat cu probleme de sănătate.

Sportiva noastră, care ocupă locul 39 în clasamentul WTA, a dezvăluit să suferă de fasciită plantară severă.

Va reveni pe teren în 2025

Sorana Cîrstea a anunțat că nu va mai juca în acest sezon din WTA, după ce a fost supusă joi unei intervenţii chirurgicale la picior. Operația a avut loc în capitala Spaniei, Madrid.

Mesajul transmis de Sorana Cîrstea de pe patul de spital

„Au trecut mai mult de 6 luni de când m-am confruntat cu dureri severe la picior. După ce am încercat tot ce s-a putut fără niciun rezultat sau îmbunătăţiri, eu şi medicii mei am decis să facem operaţia. Vestea bună este că totul a decurs bine, vestea rea este că voi rata restul sezonului. Vreau să mulţumesc tuturor pentru susţinere şi ne vedem în 2025”, a anunțat Sorana Cîrstea pe rețelele sociale.


În urmă cu aproximativ o lună, sportiva povestea despre durerile cu care se confruntă: „Salutare tuturor! În ultimele cinci luni m-am luptat cu fasceita plantară severă. Am făcut tot posibilul pentru ca eu să joc și să nu ratez nici măcar un turneu important. Dar am ajuns la punctul în care durerea este insuportabilă, îmi este foarte greu să mă antrenez și singura soluție rămasă este o pauză mai lungă. Nu știm momentan cât timp va dura recuperarea, dar voi face tot posibilul să revin pe teren cât mai curând posibil. De asemenea, vreau să-mi exprim recunoștința pentru sprijinul pe care mi l-ați acordat. Cu dragoste, Sori”, scria Sorana Cîrstea, pe contul personal de Instagram.

Foto Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni