• PRO TV
  • Atleta celebră pe platforme interzise a devenit campioană olimpică! Și-a sărbătorit reușita într-un mod controversat

Atleta celebră pe platforme interzise a devenit campioană olimpică! Și-a sărbătorit reușita într-un mod controversat

Atleta celebră pe platforme interzise a devenit campioană olimpică! Și-a sărbătorit reușita într-un mod controversat

Atleta Alysha Newman, care deține și un cont pe OnlyFans, a generat controverse miercuri, când a celebrat câștigarea medaliei de bronz la săritura cu prăjina printr-un gest controversat.

Gallery

​Sportiva canadiană a stabilit un nou record național după ce a sărit 4,85 metri în finala de miercuri seară, devenind prima femeie din Canada care a obținut o medalie olimpică în această disciplină.

Cu toate acestea, modul provocator în care și-a marcat victoria în fața camerelor de filmat, un „twerk” chiar pe pistă, ar putea să îi aducă și mai multe venituri de pe platforma dedicată adulților, unde conținutul ei este disponibil contra unui abonament lunar de 10 lire sterline.

Reacțiile de pe rețelele sociale au fost însă împărțite: unii internauți au criticat-o pentru că ar fi căutat atenția, alții au susținut că era dreptul ei să se bucure de un moment atât de important.

În competiția de la Paris, Alysha Newman a egalat performanța rivalei sale, Katie Moon, sărind 4,85 metri, dar americanca a obținut medalia de argint datorită unui număr mai mic de ratări.
Medalia de aur a fost câștigată de australianca Nina Kennedy, care a reușit să depășească ștacheta la 4,90 metri.

Newman face 665.000 de euro pe lună

Newman, cunoscută și pentru prezența sa online pe platforma pentru adulți, are peste 58.000 de abonați care plătesc 10 lire sterline pe lună pentru a-i urmări postările, conform The Telegraph. Astfel, se estimează că ea câștigă lunar peste 665.000 de euro.

Sursa foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni