• PRO TV
  • Alex Bodi a mers după Ema Uta, tocmai în Mykonos, deși era într-o relație. Afaceristul încearcă să o împace, după ce a umilit-o public: „I-am zis niște chestii”

Alex Bodi a mers după Ema Uta, tocmai în Mykonos, deși era într-o relație. Afaceristul încearcă să o împace, după ce a umilit-o public: „I-am zis niște chestii”

Alex Bodi a mers după Ema Uta, tocmai în Mykonos, deși era într-o relație. Afaceristul încearcă să o împace, după ce a umilit-o public: „I-am zis niște chestii”

În urmă cu doar câteva zile, Alex Bodi și-a ieșit din minți și a făcut mai multe comentarii la adresa Emei Uta, fosta sa logodnică, punând-o într-o lumină neplăcută. Recent, a recunoscut că a fost luat de val din cauza unor informații false care i-au fost oferite.

Gallery

​La câteva săptămâni de când s-au despărțit, Ema Uta a plecat în Mykonos, împreună cu două prietene. Nu a durat mult și acolo și-a făcut apariția și Alex Bodi, hotărât să o facă să îl ierte.

 Alex Bodi a mers după Ema Uta, în Mykonos

Afaceristul a recunoscut, în cadrul unui podcast la care a fost invitat în urmă cu doar câteva zile, că el a fost cel care a căutat-o, make-up artista fiind dezamăgită de comentariile făcute la adresa ei.

„Am căutat-o eu (...) Nu i-am dat întâlnire. M-am dus direct la ea, la hotel. În mare parte, da (n.r. dacă a mers la Mykonos, pentru a se întâlni cu Ema Uta). Am găsit-o la restaurant, cu două prietene.

Citește și:

Am vorbit cu ea, m-am dus, am căutat-o, i-am zis niște chestii și am plecat. Simplu și totul bine”, a povestit fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Alex Bodi, convins că Ema Uta este sufletul lui pereche

În cadrul aceluiași podcast, Alex Bodi a recunoscut că a greșit și i-a cerut scuze public Emei Uta, punctând că toate lucrurile mai puțin frumoase pe care le-a spus la adresa ei nu au fost adevărate, ci au fost minciuni născocite de persoanele care voiau să îi despartă.

Mai mult decât atât, a precizat că este dispus să facă orice, doar pentru ca ea să îl ierte, deoarece a înțeles unde a greșit și o iubește atât de mult, încât speră să îi mai dea o șansă.

Citește și:

„Eu cred că este sufletul meu pereche. Nu contează câte greutăți, câte obstacole se pun sau ce încearcă lumea să facă, să împiedice, să le devieze drumurile, două persoane predestinate nu se vor despărți niciodată, dacă este să fie menit. Dacă nu este, atunci se rupe la prima cădere totul”, a mai spus Alex Bodi.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni