• PRO TV
  • Cum arată Adrian Mutu după ce și-a făcut implant de păr! „Briliantul” a postat prima imagine la cinci luni de la intervenție

Cum arată Adrian Mutu după ce și-a făcut implant de păr! „Briliantul” a postat prima imagine la cinci luni de la intervenție

Cum arată Adrian Mutu după ce și-a făcut implant de păr! „Briliantul” a postat prima imagine la cinci luni de la intervenție

Adrian Mutu a publicat pe rețelele de socializare prima fotografie de după implantul de păr pe care l-a făcut în Turcia, în urmă cu cinci luni.

Gallery

​În timpul unei scurte vacanțe, care a coincis cu pauza competițională din martie cauzată de meciurile amicale ale naționalei României împotriva Irlandei de Nord și Columbiei, Adrian Mutu a ales să părăsească țara pentru a se îndrepta spre Turcia. Acolo, fostul antrenor al CFR Cluj a decis să își facă un implant de păr, optând pentru o clinică de specialitate renumită.

Supranumit „Briliantul” încă din perioada sa de jucător, Mutu a recurs la această intervenție după ce a început să observe primele semne de cădere a părului.

„Începe să te lase și părul, nu mai merge. Timpul nu iartă pe nimeni, puțin în părți mi-am făcut implant. Nu ai văzut la interviuri când bate lumina cum se vede. Zici că îi am pe Robert Niță și pe Messi pe extreme, a trecut timpul. Nu e dureros, am dormit. Durează câteva ore, nu este chiar așa ușor”, a declarat în martie Adrian Mutu, pentru Fanatik.

​După aproape cinci luni de la procedură, el și-a prezentat cu mândrie noua imagine fanilor săi pe rețelele de socializare.

„După 5 luni. Sunt foarte fericit cu rezultatul”, a fost mesajul postat pe pagina sa de Facebook, alături de mulțumirile pentru doctorul care i-a efectuat procedura estetică.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM ARATĂ ADRIAN MUTU DUPĂ IMPLANTUL DE PĂR

Foto: Facebook 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni