• PRO TV
  • Oferta inedită primită de Anthony Ammirati după ce săritura lui cu prăjina a devenit virală. Momentul a amuzat toată planeta

Oferta inedită primită de Anthony Ammirati după ce săritura lui cu prăjina a devenit virală. Momentul a amuzat toată planeta

Oferta inedită primită de Anthony Ammirati după ce săritura lui cu prăjina a devenit virală. Momentul a amuzat toată planeta

După ce tentativa nereușită de săritură cu prăjina a lui Anthony Ammirati la Jocurile Olimpice a devenit virală, tânărul sportiv francez a fost abordat de un site cu conținut pentru adulți cu o ofertă inedită.

De la eliminarea sa din proba de calificare la săritura cu prăjina pentru Jocurile Olimpice Paris 2024, Anthony Ammirati a stârnit numeroase reacții pe rețelele sociale, unele amuzante, altele jenante.

Motivul principal a fost incidentul în care o parte intimă a corpului său l-a împiedicat parțial să treacă peste bara ridicată la 5,70 metri pe Stade de France.

Ammirati a luat situația cu umor, postând un videoclip pe TikTok în care se întreba dacă ar trebui să considere acest lucru un aspect pozitiv sau negativ, având în vedere că a primit mai multe comentarii legate de "dotările" sale decât de performanțele sale sportive.

Însă, povestea a căpătat o întorsătură neașteptată. Potrivit TMZ, CamSoda, un site care oferă conținut pentru adulți, i-ar fi făcut o ofertă de 250.000 de dolari (aproximativ 229.000 de euro) pentru a participa la un "spectacol de 60 de minute pe webcam", în care ar trebui să își expună organele genitale.

Această ofertă ar fi venit direct de la Daryn Parker, vicepreședintele CamSoda, cunoscut pentru aprecierea activităților centrate pe părțile intime.

Nu este clar dacă Ammirati a primit efectiv această propunere și care ar fi fost reacția sa.

Sursa foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni