• PRO TV
  • Primele imagini cu chipul lui Roman, mezinul lui Al Pacino! Cum au fost surprinși iubita actorului cu 53 de ani mai tânără și bebelușul lor pe străzile din Los Angeles

Primele imagini cu chipul lui Roman, mezinul lui Al Pacino! Cum au fost surprinși iubita actorului cu 53 de ani mai tânără și bebelușul lor pe străzile din Los Angeles

Primele imagini cu chipul lui Roman, mezinul lui Al Pacino! Cum au fost surprinși iubita actorului cu 53 de ani mai tânără și bebelușul lor pe străzile din Los Angeles

Anul trecut, în iunie, Al Pacino a confirmat că iubita lui a născut primul lor copil. Băiatul, care a fost numit Roman Pacino, este cel de-al patrulea copil al starului de la Hollywood. 

Gallery

​Inițial, legendarul actor în vârstă de 84 de ani i-a cerut test de paternitate iubitei lui, fiind neîncrezător că mai poate lăsa o femeie însărcinată. Acum, starul din „Nașul” nu mai nu mai are nicio îndoială că e al său și îi plătește lunar iubitei cu 53 de ani mai tânără o pensie de întreținere pentru copil în valoare de 30.000 de dolari, potrivit Daily Mail.

Al Pacino și iubita sa tinerică, pe nume Noor Alfallah, sunt împreună din aprilie 2022. Îi despart 53 de ani, însă vârsta nu pare să conteze pentru tânăra Noor Alfallah, care în trecut a avut relații cu Mick Jagger (81 de ani) și cu miliardarul Nicolas Berggruen (63 de ani). 

Recent, paparazzii au surprins-o pe Noor Alfallah pe străzile din Los Angeles alături de micuțul Roman (14 luni). Tânăra a ieșit la plimbare alături de familia sa, însă starul din „Nașul” nu i-a însoțit.

Deși avea căruciorul la ea, Noor l-a ținut în permanență în brațe pe micuțul adorabil. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Cine este Noor Alfallah, iubita lui Al Pacino

Primele zvonuri despre o posibilă idilă între cei doi au apărut în aprilie 2022, când au fost surprinși de paparazzi luând cina la un restaurant din Los Angeles. Cu toate acestea, la vremea respectivă, mai multe surse au declarat pentru Page Six că cei doi se întâlneau încă din timpul pandemiei COVID-19.

„Pacino și Noor au început să se întâlnească în timpul pandemiei. Ea se întâlnește mai ales cu bărbați mai în vârstă și foarte bogați... Ea este cu Al de ceva timp și se înțeleg foarte bine. (...) Diferența de vârstă nu pare să fie o problemă, chiar dacă el este mai în vârstă decât tatăl ei. Ea se învârte în cercurile celor cu mulți bani și provine la rândul ei dintr-o familie înstărită”, a a declarat atunci o sursă pentru Page Six.

Noor este producătoare TV pentru mai multe show-uri și a făcut parte din staff-ul unor filme de succes precum „Interstellar” sau „Cum să scapi de un tip în 10 zile”. Noor a studiat filmul și producția TV și are diplome în acest domeniu.  

Al Pacino mai are trei copii, cu două femei diferite, și nu a fost niciodată căsătorit. Legendarul actor are o fiică de 34 de ani, cu Jan Tarrant, și pe gemenii Olivia și Anton, ambii în vârstă de 23 de ani, cu Beverly D'Angelo.

Fotografii: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni