• PRO TV
  • Dan Bursuc și Leo de la Kuweit sunt protagoniștii unui nou scandal! Cei doi maneliști și-au aruncat vorbe grele: „De ce nu mergi la poliție?”

Dan Bursuc și Leo de la Kuweit sunt protagoniștii unui nou scandal! Cei doi maneliști și-au aruncat vorbe grele: „De ce nu mergi la poliție?”

Dan Bursuc și Leo de la Kuweit sunt protagoniștii unui nou scandal! Cei doi maneliști și-au aruncat vorbe grele: „De ce nu mergi la poliție?”

Dan Bursuc și Leo de la Kuweit sunt din nou în centrul atenției după ce în trecut s-au certat de mai multe ori.

Gallery

​Leo de la Kuweit este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști ai zilelor noastre, acesta făcându-se remarcat datorită muzicii de petrecere pe care o cântă la evenimentele la care este invitat. Manelistul se află în acest moment într-un scandal de proporții cu nimeni altul decât Dan Bursuc. 

Cei doi maneliști s-au mai certat în trecut, atunci când Leo de la Kuweit a declarat că nu a primit bani pentru cântările pe care le-a onorat, sub îndrumarea lui Dan Bursuc. Și de această dată scandalul a izbucnit tot de la bani, manelistul susținând că nici până în ziua de azi nu a fost plătit de fostul său „socru”.

„Nu mă ajută, fraților, nimeni. M-am încurcat de la droguri, dar nu mă mai droghez acum (...) Am opt luni de când nu mă mai droghez. Domnul Dan Bursuc nu plătește băieții, ia banii și ni-i dă în ianuarie, că noi mâncăm în ianuarie. Nu pot să mai stau să vorbesc, am încurcat multe nunți din cauza drogurilor (...) Eu nu am încasat niciun ban (...) Dacă nu era domnul Dan Bursuc, noi nu mai cântam la nimeni”, a spus Leo de la Kuweit.

​La rândul lui, Dan Bursuc l-a invitat pe Leo de la Kuweit să meargă la poliție și să facă plângere pentru înșelăciune:

„De ce nu mergi la poliție să declari? (...) A venit băiatul asta la mine la poartă, am martori, eu am martori pe toată lumea”, a spus Dan Bursuc, pe TikTok.
Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni