• PRO TV
  • Pescobar își deschide restaurant, în străinătate. Afaceristul este convins că va avea la fel de mult succes ca în România. Ce oraș a ales: „O să aibă coadă”

Pescobar își deschide restaurant, în străinătate. Afaceristul este convins că va avea la fel de mult succes ca în România. Ce oraș a ales: „O să aibă coadă”

Pescobar își deschide restaurant, în străinătate. Afaceristul este convins că va avea la fel de mult succes ca în România. Ce oraș a ales: „O să aibă coadă”

Pescobar este pe cale să vadă cum un alt vis i se îndeplinește. Plecat la Londra, și-a anunțat fanii ca va deschide un restaurant și peste hotare, iar pregătirile pentru marea inaugurare au început.

Gallery

Anul 2023 a fost dificil pentru Pescobar, deoarece localurile i-au fost închise pentru o perioadă, unul câte unul, iar restaurantul din Snagov a luat foc, însă, controverstaul afacerist nu s-a dat bătut și anunță deschiderea unei noi taverne, în Londra.

Pescobar își deschide restaurant, în Londra

Mult a fost, puțin a rămas până în momentul în care Pescobar își va întâmpina clienții și în Londra. Afaceristul este pregătit să dea lovitura și peste hotare, într-un oraș în care locuiesc foarte mulți români.

Vizibil emoționat de ceea ce urmează să facă, Pescobar s-a filmat direct din Londra, povestindu-le celor care îl urmăresc atât despre începuturile sale în bucătărie, cât și despre planurile pe care le are în ceea ce privește noua locație.

Citește și:

​Fanii acestuia l-au felicitat pentru curajul și determinarea pe care le are, fiind convinși că nu va dura mult și se va bucura de același succes și în străinătate, nu doar în România.

Pescobar a descoperit bucătăria, în Londra

Mândru de noile realizări care se preconizează, Pescobar le-a povestit celor care îl urmăresc începuturile sale din domeniul HoReCa, precizând că va deschide restaurantul la aproximativ două decenii de când a plecat la Londra, pentru a face mai mulți bani.

Acesta susține că începutul nu a fost unul deloc ușor, însă toate experiențele prin care a trecut l-au ajutat să învețe ce trebuie să facă, pentru a gestiona o afacere așa cum este necesar.

Citește și:

„La 19 ani, adică acum 18 ani, veneam dintr-o greșeală la Londra. Am lăsat munca, ca să vin cu gașca la Londra. Am muncit vreo lună la d-asta de flori, am fugit de acolo, de la ferma aia, muncă ca la Dumnezeu, te rupea în două.

Am fugit la un restaurant, în Red Hill, în Londra. Gata, mă, am fugit de acolo, din fermă. La restaurant, aveam 300 de lire pe săptămână. Acolo, a fost prima mea experiență care a contat pentru toată viața, de a lucra într-un restaurant. Spălam vase, făceam pizza și salate.

La tigăi încă nu trăgeam, că nu aveam experiență, dar am înțeles ce înseamnă aprovizionare, curățenie, fapt ce m-a ajutat peste ani în cariera mea de a fi cam cel mai bun pe restaurante, cel puțin de pește și fructe de mare din România și, totodată, să fiu primul brand, să mă întorc la Londra, după 19 ani, să fiu primul brand românesc care iese din țară și care vă promit eu că o să aibă coadă, așa cum am în România. Așa va fi și aici, că așa s-a putut”, a spus Pescobar, în mediul online.

 fucte 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni