• PRO TV
  • Hande Erçel nu a avut pace în Grecia decât pe iaht, în largul mării. Fanii au fost mereu pe urmele actriței care a făcut furori în serialul „Dragostea plutește în aer”, alături de Kerem Bürsin

Hande Erçel nu a avut pace în Grecia decât pe iaht, în largul mării. Fanii au fost mereu pe urmele actriței care a făcut furori în serialul „Dragostea plutește în aer”, alături de Kerem Bürsin

Hande Erçel nu a avut pace în Grecia decât pe iaht, în largul mării. Fanii au fost mereu pe urmele actriței care a făcut furori în serialul „Dragostea plutește în aer”, alături de Kerem Bürsin

Hande Erçel, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia, a ales să plece în Mykonos împreună cu iubitul ei, impresarul Hakan Sabancı. De când au auzit că se află în această stațiune populară, fanii actriței au urmărit-o la fiecare pas.

Gallery

​Hande Erçel se numără printre cele mai „vânate” actrițe din Turcia de către paparazzi. Fotografii și fanii nu o lasă deloc în pace. Scurta poveste de dragoste cu Kerem Bürsin, care a trecut de pe micul ecran în viața reală, a făcut ca popularitatea ei să crească. După ce s-a despărțit de Kerem Bürsin, la începutul lui 2022, protagonista serialului „Dragostea plutește în aer” (Sen Çal Kapımı) a fost mereu în atenția presei și a iubitorilor de seriale turcești. 

În vacanța din Grecia, Hande Erçel și Hakan Sabancı au avut parte de liniște doar pe iahtul luxos pe care l-au închiriat. Vedeta a realizat câteva fotografii superbe la bordul bărcii. Hande și-a etalat abdomenul cu părtrățele, purtând un costum turcoaz din două piese. (Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai sus)

​ Într-o altă ipostază, Hande apare în rochie de plajă, savurând un cocktail la apus. 

​Hande Erçel și iubitul ei au fost văzuți într-un club pe plajă și filmați de către fani. Imaginile au ajuns apoi pe diverse platforme

Hande și Hakan s-au afișat pentru prima data în calitate de cuplu pe covorul roșu de la Cannes.

Hakan este moștenitorul familiei Sabanci, una dintre cele mai bogate familii din Turcia. Părinții săi ar fi strâns, de-a lungul anilor, o avere estimată la 20-30 de miliarde de dolari, potrivit tvmania.ro. Hakan Sabanci are 32 de ani. El este copilul mijlociu al omului de afaceri turc Ömer Sabancı, președintele Consiliului de Administrație al Densa Shipping Holding. După liceu, a studiat economia la Universitatea Tufts din Massachusetts, iar acum este este membru al Consiliului de Administrație în compania condusă de tatăl său.

Cel mai nou film în care va juca actrița se numește „Maste eshgh” (Intoxicated by Love) (2024), unde va interpreta rolul Kimia-Khatoon. În film mai joacă Ibrahim Celikkol, Halit Ergenç și Boran Kuzum.

Vezi pe VOYO, serialul „Dragoste fără cuvinte”, o poveste romantică, în care eroina este Hayat (Hande Erçel), o fată de la țară cu părinți stricți.

Sursă foto: Instagram/ Hande Erçel 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni