• PRO TV
  • Culiță Sterp a fost condamnat, în urma accidentului pe care l-a provocat, în Cluj. Ce pedeapsă a primit artistul din partea organelor competente

Culiță Sterp a fost condamnat, în urma accidentului pe care l-a provocat, în Cluj. Ce pedeapsă a primit artistul din partea organelor competente

Culiță Sterp a fost condamnat, în urma accidentului pe care l-a provocat, în Cluj. Ce pedeapsă a primit artistul din partea organelor competente

Culiță Sterp a aflat condamnarea pe care a primit-o, la aproximativ doi ani de când a produs accidentul din Cluj. Cântărețul de manele intrase într-o intersecție, deși culoarea semaforului era roșie, lovind o altă mașină.

Gallery

În această săptămână, Judecătoria Cluj-Napoca a pronunțat sentința în ceea ce privește accidentul provocat de Culiță Sterp. Fiul mamei Geta va fi nevoit să respecte mai multe reguli, care vor intra în vigoare imediat ce decizia va fi una definitivă.

Culiță Sterp a fost condamnat la închisoare cu suspendare

Judecătoria Cluj-Napoca a decis să îl condamne pe Culiță Sterp la doi ani și jumătate de închisoare cu suspendare, fiind acuzat de conducerea autovehiculului sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive, cât și de părăsirea locului accidentului, relatează zcj.ro.

Citește și:

​Mai mult decât atât, instanța de judecată a dispus interzicerea dreptului de a conduce orice tip de vehicul timp de trei ani, iar măsura va intra în vigoare imediat după ce sentința va fi una definitivă.

Culiță Sterp, va presta muncă în folosul comunității

Pe lângă toate măsurile menționate anterior, Culiță Sterp va fi nevoit să presteze muncă în folosul comunității timp de 70 de zile, fiind nevoit, de asemenea, să frecventeze un program de reintegrare socială.

Citește și:

​Sentința a fost suspendată sub supraveghere, însemnând că artistul nu va ajunge în spatele gratiilor, dar se va afla sub supravegherea Serviciului de Probațiune.

Accidentul cu pricina s-a produs pe data de 17 noiembrie 2022, după ce Culiță Sterp nu a respectat regulile de circulație. Acesta a fugit de la locul accidentului, dar, ulterior, a fost reținut de poliție, fiind plasat sub control judiciar.

Culiță Sterp are la dispoziție zece zile pentru a contesta decizia organelor competente și este, de asemenea, obligat să achite atât cheltuielile de judecată, cât și contravaloarea expertizelor medico-legale efectuate.

 

Sursa foto: Instagram, IPJ Cluj

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni