• PRO TV
  • Adoră muzica și visează să apară în videoclipul lui Puya. Cine este Mihaela Cambei, tânăra de 21 de ani care a devenit vicecampioană olimpică la haltere

Adoră muzica și visează să apară în videoclipul lui Puya. Cine este Mihaela Cambei, tânăra de 21 de ani care a devenit vicecampioană olimpică la haltere

Adoră muzica și visează să apară în videoclipul lui Puya. Cine este Mihaela Cambei, tânăra de 21 de ani care a devenit vicecampioană olimpică la haltere

Mihaela Cambei, în vârstă de 21 de ani, a câștigat medalia de argint la Olimpiada de la Paris, la proba de haltere. Pe lângă sport, este pasionată de machiaj, muzică și tatuaje.

Când apare la competiții, Mihaela îți atrage imediat atenția prin delicatețe și determinare. Are mereu un machiaj irezistibil și o ținută impecabilă. 

Mihaela Cambei s-a născut la 18 noiembrie 2002, în localitatea Dofteana din judeţul Bacău. A avut-o ca antrenoare pe Cristina Maftei și a participat pentru prima dată în competiţiile nationale în 2014. Ulterior a fost selecţionată la lotul de juniori al României și s-a pregătit sub îndrumarea antrenoarei Liliana Mihaela Niculiţă. Mihaela a luat bronz la Jocurile Olimpice pentru tineret de la Buenos Aires, iar acum a venit o nouă medalie olimpică - cea de argint. Atunci, și-a tatuat pe brațul drept cercurile olimpice. 

„Primul meu tatuaj a fost cel cu cercurile olimpice. L-am făcut în 2018, după Olimpiada de tineret. Aș vrea să-l continui, după ce termin Parisul. Să îmi tatuez și medalia, dacă mă întorc cu ea acasă”, scrie digisport.ro

Gallery

​Înainte de evoluția ei la Jocurile Olimpice de la Paris, Mihaela spunea într-un interviu ce va face când se va întoarce din Franța cu medalia:

„Mă duc acasă după ce termin cu Jocurile Olimpice. Îmi fac ai mei toate poftele și voi mânca acasă mâncarea care-mi place cel mai mult: cartofii prăjiți, dar făcuți moi, de casă, cu aripioare și cu varză murată. Și șuncă”. 

Mihaela adoră muzica și mereu poartă în bagaj o boxă. „Pe lângă echipamentul de concurs e boxa, pentru că eu ascult muzică mai tot timpul. Am peste 200 de melodii, când aud una care-mi place o dau la descărcare. Și mai stau seara și mai caut melodii noi”, a dezvăluit Mihaela Cambei. „Dintre români, Puya îmi place. Mi-ar plăcea într-un videoclip cu el. Voce n-am, dar mi-ar fi plăcut să am, ca să cânt. Dar cânt destul în baie, acolo se aude bine” a mai spus sportiva.

Sursă foto: Getty Images, Instagram/ Cambei Mihaela 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni