• PRO TV
  • Primul lucru pe care vrea să-l facă Sabrina Voinea după ce s-a întors în România: „Îmi doresc foarte mult”

Primul lucru pe care vrea să-l facă Sabrina Voinea după ce s-a întors în România: „Îmi doresc foarte mult”

Primul lucru pe care vrea să-l facă Sabrina Voinea după ce s-a întors în România: „Îmi doresc foarte mult”

O parte din delegația României de la Jocurile Olimpice de Vară de la Paris din 2024 s-a întors în România pe 07 august, iar printre cei care au revenit acasă s-a aflat și Sabrina Voinea, numele care este pe buzele tuturor în această perioadă.

Depunctată pe nedrept, după cum afirmă cei din delegația României, la finala pe aparate de la gimnastică, Sabrina Voinea a făcut contestație la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, pentru a primi nota care i se cuvine și a intra astfel în posesia medaliei de bronz.

Cu un punctaj inițial de 13,800, Sabrina Voinea a primit până la urmă nota finală 13,700 și a terminat pe poziția a 5-a, în timp ce pe a treia treaptă a podiumului a urcat Jordan Chiles, din SUA, cu nota 13,766.

La întoarcerea în România, Sabrina Voinea a afirmat că speră ca TAS-ul să facă lumină în acest caz și a dezvăluit că are ea nevoie de o vacanță acum.

„Eu îmi doresc foarte mult să se rezolve această problemă, știu că nu am ieșit din covor. M-am simțit destul de rău, dar acum sunt mai ok, să zicem. Aștept cu nerăbdare să se rezolve acest subiect, vreau să fiu fericită la final. Eu îi mulțumesc Nadiei Comăneci pentru absolut tot. Totul depinde de ei acum, eu nu mai am ce să fac. Mi-am făcut exercițiul, nu am ieșit afară din covor.

Eu o să iau o pauză, o să merg în vacanță, sper să îmi revin. O să discut și cu mama și o să văd ce se poate rezolva. Eu nu vreau să mă las de gimnastică. Vreau să arăt că sunt din ce în ce mai bună. Asta vreau să îi explic și mamei și să continuăm munca. Tot supărate suntem, dar încercăm să facem tot ce putem și să rezolvăm cât mai repede și mai bine. Chiar îmi doresc această medalie, am muncit mult”, a spus Sabrina Voinea.

foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni