• PRO TV
  • Antonia, detalii ascunse din relația cu Alex Velea! Ce dificultăți întâmpinau cei doi la început: „Eram supuși constant bullyingului”

Antonia, detalii ascunse din relația cu Alex Velea! Ce dificultăți întâmpinau cei doi la început: „Eram supuși constant bullyingului”

Antonia, detalii ascunse din relația cu Alex Velea! Ce dificultăți întâmpinau cei doi la început: „Eram supuși constant bullyingului”

După aproape zece ani de cuplu, Antonia a făcut o serie de mărturisiri la care puțini se așteptau! Ce s-a întâmplat la începutul relației sale cu Alex Velea

Gallery

​Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din lumea mondenă românească și, deși își expun viețile în mod public, puțini sunt cei care știu ce fel de probleme aveau cei doi la începuturi. Artista a vorbit recent, în cadrul unui interviu pentru viva.ro, despre momentele grele pe care le-a întâmpinat

„Suntem foarte atenți unul la celălalt, la nevoile celuilalt, ne exprimăm constant sentimentele, discutăm deschis despre orice, plecăm în vacanțe doar noi doi uneori, ne oferim atenție și timp. Cred că, pe lângă iubire, acestea sunt ingrediente esențiale pentru ca o relație să funcționeze și să rămână la fel de frumoasă, deși trec anii”, a declarat vedeta pentru sursa amintită.

Poate cel mai dureros moment a fost, spune Antonia, în momentul în care și-au oficializat relația, deși se știa că Alex Velea abia divorțase de prima sa soție.

„Au fost momente dificile la începutul relației noastre, când eram supuși constant bullyingului.

Când toată lumea simțea nevoia să aibă o părere despre viața noastră și relația noastră. Și deși știam și simțeam cât de mult ne iubim, ne afecta și pe noi, ca oameni, și, implicit, eram mai triști, era o tensiune constantă”, a mai povestit artista.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni