• PRO TV
  • Tylor Swift și-a anulat concertele din Viena, după ce doi bărbați au fost prinși plănuind un atentat terorist

Tylor Swift și-a anulat concertele din Viena, după ce doi bărbați au fost prinși plănuind un atentat terorist

Tylor Swift și-a anulat concertele din Viena, după ce doi bărbați au fost prinși plănuind un atentat terorist

Polițiștii austrieci au reținut un tânăr de 19 ani, membru al organizației ISIS, care, alături de un complice, ar fi plănuit un atac la concertele pe care Taylor Swift ar fi trebuit să le susțină săptămâna aceasta, potrivit The Guardian.

Gallery

Atac islamist plănuit la concertele lui Taylor Switf

Bărbatul, care a jurat credință grupării Statul Islamic "în ultimele săptămâni", a fost reținut la aproximativ o oră de capitală, miercuri dimineață, a declarat șeful suprem al securității austriece, Franz Ruf, în cadrul unei conferințe de presă.

„Am stabilit acte pregătitoare corespunzătoare și, de asemenea, că există o concentrare a autorului în vârstă de 19 ani asupra concertelor Taylor Swift din Viena", a declarat Ruf care a mai spus că procurorii au confiscat din casa tânărului substanțe chimice care sunt în curs de evaluare.

O a doua persoană considerată „complice” a fost arestată în Viena.

Cele trei concerte ale lui Taylor Swift din această săptămână de la Viena au fost anulate după confirmarea de către guvern a unui atac planificat la stadion, a anunţat miercuri seara organizatorul, relatează și Reuters.

„Odată cu confirmarea din partea oficialilor guvernamentali a unui atac terorist planificat la stadionul Ernst Happel, nu avem de ales decât să anulăm cele trei spectacole programate, pentru siguranţa tuturor”, a declarat Barracuda.music într-o postare pe Instagram, adăugând că toate biletele vor fi rambursate automat.

Sursă foto: Instagram/ Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni