• PRO TV
  • Viviana Sposub și George Burcea aniversează patru ani de când s-au cunoscut. Actorul și iubita lui au dat uitării toate problemele pe care le-au avut: „Ne-a schimbat viața”

Viviana Sposub și George Burcea aniversează patru ani de când s-au cunoscut. Actorul și iubita lui au dat uitării toate problemele pe care le-au avut: „Ne-a schimbat viața”

Viviana Sposub și George Burcea aniversează patru ani de când s-au cunoscut. Actorul și iubita lui au dat uitării toate problemele pe care le-au avut: „Ne-a schimbat viața”

Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut în urmă cu patru ani, în cadrul emisiunii „Ferma Vedetelor”. Lucrurile au evoluat foarte repede și, după doar câteva săptămâni, au decis să formeze un cuplu.

Gallery

În urmă cu aproximativ un an, Viviana Sposub și George Burcea se despărțeau, veste care i-a luat prin surprindere pe toți fanii acestora. După ceva timp, Viviana a mers în America, unde actorul a locuit o perioadă, și au decis să își mai dea o șansă.

Viviana Sposub și George Burcea aniversează patru ani de când s-au cunoscut

Ultimul an a fost destul de dificil pentru cei doi, trecând printr-o despărțire dureroasă și destul de lungă, însă, au dovedit că sunt meniți să fie împreună. Cei doi s-au împăcat la finalul anului trecut și, de atunci, sunt de nedespărțit.

Miercuri, 7 august, Viviana și George Burcea au aniversat patru ani de când s-au cunoscut. Fosta asistentă de televiziune nu a lăsat evenimentul să treacă oricum și a făcut o postare emoționantă, pe contul său de Instagram.

Citește și:

„4 ani… Unii sărbătoresc ziua primului sărut, alții ziua în care au decis să formeze un cuplu. Noi sărbătorim ziua în care ne-am cunoscut. 7 August 2020 a fost ziua în care am intrat în Ferma și ziua care ne-a schimbat amândurora viața din multe puncte de vedere”, a scris iubita lui George Burcea.

Viviana Sposub își dorește copii

La scurt timp după împăcarea cu George Burcea, Viviana a dat o veste pe care fanii cuplului o așteptau. Chiar dacă nu este, încă, însărcinată, aceasta a ținut să precizeze că acest lucru, la un moment dat, se va întâmpla, fiind ceva ce își dorește dintotdeauna.

Citește și:

„Îmi doresc foarte mult să fiu mamă. Nu știu dacă mă văd mamă în viitorul apropiat, dar, cu siguranță, voi fi mamă. Am simțit asta întotdeauna. Îmi plac foarte mult copiii. M-aș bucura foarte mult să ajung și la acest capitol al vieții mele”, a declarat Viviana Sposub, conform Viva.

Sursa foto: Instagram, Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni