• PRO TV
  • Horoscop zilnic 8 august 2024. Balanțele au șansa să-și cunoască jumătatea, Fecioarele trebuie să fie atente la sănătate

Horoscop zilnic 8 august 2024. Balanțele au șansa să-și cunoască jumătatea, Fecioarele trebuie să fie atente la sănătate

Horoscop zilnic 8 august 2024. Balanțele au șansa să-și cunoască jumătatea, Fecioarele trebuie să fie atente la sănătate

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 8 august 2024.

Berbec

Astăzi poate fi o zi importantă pentru tine din punct de vedere profesional, să perfectezi termenii unei colaborări sau să semnezi un contract pe termen lung, care-ți poate aduce beneficii. Posibil să apară și surprize plăcute și oportunități prin prieteni. Îți urmărești obiectivele și este un moment bun pentru a face schimbări și-n rutina zilnică.

Taur

În prima parte din zi rezolvi chestiuni administrative privind plecarea în vacanță sau cu un grup de prieteni. De asemenea, ai multă inspirație și idei originale într-un proiect de creație. Obții sprijin și-n sarcinile de serviciu și îndeplinirea responsabilităților contribuie la dispoziția ta.

Gemeni

În prima parte din zi, te preocupă rezolvarea unui context familial. Ai nevoie de ajutor de la cineva din familie, dar s-ar putea să ai o dezamăgire, pentru că persoana căreia îi ceri ajutor nu este disponibilă. În partea a doua a zilei, vin vești bune de la drum, din străinătate, și onorezi invitația unor prieteni de a ieși în oraș.

Rac

În prima parte a zilei, ești foarte ocupat la locul de muncă. Faci față unor provocări și revizuiești planuri. Nu sunt excluse și surprize, care vor schimba cursul unor evenimente. Partea a doua a zilei aduce preocupări pentru casă și ai nevoie de liniște, să te reechilibrezi, să-ți refaci energia petrecând timpul cu oamenii dragi.

Leu

Ziua de astăzi îți aduce satisfacții și bucurie că ești pe cale să rezolvi niște chestiuni mai vechi, să te conectezi cu ceilalți și să împărtășiți idei, să dezbați subiecte de interes pentru tine. În partea a doua a zilei, ești interesat de studiu și realizezi că ar trebui să eliberezi niște emoții, care te-au ținut în loc să progresezi.

Fecioară

În prima parte a zilei, te preocupă sănătatea și schimbarea stilului de viață prin căutarea unui regim alimentar. De asemenea, rezolvarea problemelor practice și atenția la detalii, îți pot aduce satisfacție. Ai grijă, astăzi, la finanțe, în special în partea a doua a zilei, când ai impulsul să cheltui mai mult!

Balanță

În prima parte a zilei, ai o dispoziție introspectivă și meditative. La serviciu, s-ar putea să ai inspirație în rezolvarea unui context financiar. Lucrurile se schimbă, în partea a doua a zilei, când se formează un aspect armonios între Luna în tranzit prin zodia ta și Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa iubirii și aventurilor romantice. Prin urmare, există șanse în sfera sentimentală să-ți găsești jumătatea, dacă ești singur.

Scorpion

În prima parte a zilei ești foarte activ să rezolvi diverse chestiuni la serviciu sau familiale și lucrurile se leagă foarte ușor grație abilităților tale de comunicare și organizare. În planul sentimental, s-ar putea să ai parte de o dezamăgire, dar decizi să nu discuți acum ce te frământă.

Săgetător

În prima parte a zilei, te preocupă negocierea unor contracte sau rezolvarea unui context financiar, să primești o aprobare de la șefi sau de la o instituție publică. Concentrarea se mută, în partea a doua a zilei, pe sectorul social, întâlniri cu prietenii. Totodată, este un moment favorabil pentru planificarea unor strategii pe termen lung.

Capricorn

Astăzi, primești vești bune legate de planurile din sfera profesională. Mai mult de atât, ideile tale de proiecte sunt apreciate și aprobate de către șefi. Și-n planul sentimental, aspectul armonios pe care Luna, guvernatoarea casei relațiilor, îl formează cu Pluton și Uranus, aduce evenimente neașteptate și surprize plăcute.

Vărsător

Astăzi simți că ai nevoie să schimbi ceva în viața ta pentru a putea să o iei de la capăt pe alte baze. Luna în tranzit prin sectorul transformărilor primește un aspect armonios de la Pluton, planeta transformărilor profunde. Prin urmare, nu-ți rămâne decât să cooperezi cu registrul astral. Evită să o iei înapoi din cauza unor lucruri, care nu-ți par sigure sau pe care nu le poți controla!

Pești

Astăzi îți dorești să te asociezi, să semnezi un contract, să porți niște dialoguri și să rezolvi anumite chestiuni profesionale. De asemenea, s-ar putea să vezi mai ușor de ce te-ai împotmolit într-un proiect. În partea a doua a zilei, problemele relaționale sunt în centrul atenției tale.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni