• PRO TV
  • Lora și Ionuț Ghenu au stabilit data nunții. Când va îmbrăca artista rochia de mireasă: „Devine totul real”

Lora și Ionuț Ghenu au stabilit data nunții. Când va îmbrăca artista rochia de mireasă: „Devine totul real”

Lora și Ionuț Ghenu au stabilit data nunții. Când va îmbrăca artista rochia de mireasă: „Devine totul real”

Lora și Ionuț Ghenu au stabilit, în cele din urmă, data nunții. Artista și soțul ei au decis să facă pasul cel mare, după nouă ani de relație.

Gallery

Lora și Ionuț Ghenu numără zilele până când se vor căsători. Cei doi au amânat nunta de mai multe, ori însă anul 2024 este cel în care vor ajunge în fața altarului.

Lora și Ionuț Ghenu se vor căsători în această toamnă

În urmă cu ceva timp, Lora povestea că Ionuț Ghenu a cerut-o în căsătorie de două ori, însă au amânat nunta de mai multe ori. În cele din urmă, au decis să își unească destinele și au ales să devină soț și soție pe data de 5 octombrie.

Citește și:

​Artista este mai fericită ca niciodată și recunoaște că emoțiile au copleșit-o, fiind un moment important din viața ei. Mai mult decât atât, cununia civilă va avea lor într-o altă zi, iar, la eveniment, vor participa mai puține persoane.

Lora va avea mai multe rochii de mireasă

Cum nunta va avea loc în mai puțin de două luni, artista și partenerul ei au dat startul pregătirilor. Lora a decis ca rochia ei să fie făcută pe comandă, iar materialele au fost, deja, achiziționate.

Emoțiile sunt mari, deoarece momentul a fost unul extrem de așteptat, căci pandemia le-a dat planurile peste cap, în urmă cu patru ani.

Citește și:

„Azi am fost după materiale pentru rochie și devine totul real și nu-mi vine să cred. Îmi vine să plâng, mă mai abțin, mă mai bag în muncă, iar îmi amintesc. Cred că vor fi două: una pentru biserică și cealaltă pentru petrecere.

Avem două perechi de nași, pentru dă, după o relație atât de lungă, ar fi trebuit să avem cinci perechi de nași, dar nu se poate”, a mărturisit Lora, conform Ciao.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni