• PRO TV
  • Ana Baniciu, dezvăluiri emoționante, la două luni de când a devenit mamă pentru prima oară. Artista traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei: „Cele mai intense luni”

Ana Baniciu, dezvăluiri emoționante, la două luni de când a devenit mamă pentru prima oară. Artista traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei: „Cele mai intense luni”

Ana Baniciu, dezvăluiri emoționante, la două luni de când a devenit mamă pentru prima oară. Artista traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei: „Cele mai intense luni”

De două luni, Ana Baniciu este mamă și se declară mai fericită ca niciodată. Artista este în culmea fericirii și se bucură de fiecare moment pe care îl trăiește în compania familiei pe care și-a întemeiat-o.

Gallery

Cu toate acestea, Ana Baniciu a recunoscut că primele săptămâni de când a devenit mămică nu au fost chiar cele mai ușoare din viața ei, însă, nimic nu se compară cu ceea ce simte de când are un copil.

Ana Baniciu radiază de bucurie de când a născut

În urmă cu doar câteva zile, când s-au împlinit două luni de când fiul ei a venit pe lume, Ana Baniciu a postat o fotografie cu cel mai nou membru al familiei, alături de o descriere emoționantă, în care a povestit, în mare, schimbările prin care a trecut în ultima perioadă.

Artista a recunoscut că viața de mămică la început de drum nu este deloc ușoară, însă a învățat repede ce are de făcut, iar cei doi s-au acomodat unul cu altul atât de bine, încât știe ce are nevoie, doar auzindu-l cum plânge.

Citește și:

„Astia suntem noi, de doua luni nedezlipiti! Cele mai intense doua luni din viata mea… cu un amalgam de sentimente, de trairi… cu ras si cu plans, cu mici sperieturi , emotii, lapte peste tot si enorm de multa iubire! In cele doua luni ne-am cunoscut, ne-am acomodat unul cu celalalt , iar acum stiu dupa tipul plansului si tonul lui , ce are nevoie?. Au fost doua luni greuțe, nu zic nu?. Cu toate astea … toate se sterg cu buretele cand ii vad ochii lui verzi si obrajii grasani… se opreste timpul in loc!”, a scris Ana Baniciu, pe contul său de Instagram.

Ana Baniciu a fost nevoită să nască prin cezariană

Încă de când a rămas însărcinată, Ana Baniciu și-a dorit să nască natural. În ciuda faptului că s-a pregătit pentru acest lucru atât fizic, cât și psihic, a fost nevoită să facă cezariană, după ce au apărut unele complicații, cu doar câteva zile înainte de termen.

Citește și:

​Concret, în timp ce micuțul se pregătea pentru naștere, bătăile inimii acestuia începeau să scadă, moment în care, împreună cu doctorul, au decis că este necesară operația de cezariană.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni