• PRO TV
  • Se anunță nuntă mare în showbiz! Celebrul artist român și-a cerut în căsătorie iubita cu 20 de ani mai tânără ca el: „Dumnezeu ne iubește”

Se anunță nuntă mare în showbiz! Celebrul artist român și-a cerut în căsătorie iubita cu 20 de ani mai tânără ca el: „Dumnezeu ne iubește”

Se anunță nuntă mare în showbiz! Celebrul artist român și-a cerut în căsătorie iubita cu 20 de ani mai tânără ca el: „Dumnezeu ne iubește”

Într-o perioadă în care în lumea mondenă pare că se vorbește mai mult despre despărțiri, decât despre relații de lungă durată sau despre familie, iată că există și vedete care aleg să trăiască cu gândul la viitor.

Într-o relație de mai bine de cinci ani, un celebru artist român în vârstă de 44 de ani a luat decizia, în vacanță fiind, să își ceară iubita în căsătorie. Iubită care este mai tânără cu 20 de ani decât el!

Ei bine, ca să nu vă mai ținem în suspans, vă spunem că artistul în cauză este Cezar Ouatu, care se află în această perioadă a anului în Grecia alături de Raluca, iubita lui tinerică.

Pe rețelele de socializare, Cezar Ouatu a anunțat că, fără a avea vreun plan prea bine pus la punct, a întrebat-o pe partenera lui de viață dacă vrea să-i devină soție. Iar aceasta a răspuns afirmativ.

„Am întrebat-o: «Nu?». Ea a răspuns: «Da!». Emoții, lacrimi de fericire, iubire, voce tremurândă, un scenariu improvizat, o locație și reacția oamenilor din jur din Laguna Albastră demne de Oscar. Total neregizat și extrem de natural! Este despre dedicare, înțelegere, iubire și respect! Dumnezeu ne iubește”, a scris Cezar Ouatu pe Instagram, în dreptul unor fotografii în care apare alături de Raluca, iubita lui, care poartă inelul pe deget.

Printre cei care s-au grăbit să îi felicite pe îndrăgostiți s-a regăsit și George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan.

„Cezar Ouatu și Raluca, felicitări! Doamne ajută să vă fie cu zâmbete multe și sănătate”, le-a scris George Burcea.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni