• PRO TV
  • Emily Burghelea a cedat! Influencerița a izbucnit în lacrimi pe Internet: „Doare foarte tare” Cu ce se confruntă

Emily Burghelea a cedat! Influencerița a izbucnit în lacrimi pe Internet: „Doare foarte tare” Cu ce se confruntă

Emily Burghelea a cedat! Influencerița a izbucnit în lacrimi pe Internet: „Doare foarte tare” Cu ce se confruntă

Emily Burghelea trece printr-o perioadă delicată. Accidentul suferit în vacanță a marcat-o teribil.

Gallery

Emily Burghelea trece prin clipe grele

Emily Burghelea nu poate trece nici acum peste accidentul suferit în urmă cu mai bine de o lună. Dacă fizic se simte mult mai bine, din punct de vedere emoțional este la pământ.

Vedeta este încă marcată de incident, are coșmaruri care îi afectează profund somnul. Andrei, soțul lui Emily, este îngrijorat de starea ei: „Nu doarme de două zile, se trezește din 5 în 5 minute țipând ca la accident și strigă după nașa”.

Emily s-a postat plângând pe Instagram, precizând că este foarte afectată de tot ce s-a întâmplat și că a început terapia, iar cea ce simte este foarte dureros.

„Nici nu știu ce m-a afectat mai tare, trauma fizică sau cea emoțională pe care am lăsat-o să iasă la suprafață. După multe zile de scris, am început terapia și doare. Doare foarte tare”, a scris Emily Burghelea, pe Instagram.

Emily Burghelea, despre accident

În urmă cu mai bine de o lună, Emily Burghelea a suferit un accident teribil. Aceasta a povestit cu lux de amănunte tot ce s-a întâmplat.

„Am intrat frontal intr-un TIR. Am scapat cu viata doar datorita lui Dumnezeu.

Eram in taxi, mai aveam 5 minute pana la aeroportul din Mairitius. In ultima curba, pe un drum neiluminat, orbiti de faza lunga a tuturor celor de pe contrasens, ne-am izbit frontal la 80 km/ora de un TIR care a aparut din senin parcat in mijlocul strazii.

Eram doar eu, cu nasa. Toata familia ne astepta la aeroport. In momentul impactului, din inertie, nasa a venit peste mine si m-am izbit de geamul masinii strivindu-mi fata, apoi ne-am trezit amandoua pe parbrizul masinii. Sau mai bine zis… M-am trezit doar eu. Ea era inconstienta. Am simtit ca ma invaluie o senzatie de molesala care ma trimitea sa ma intind pe camp. Am inceput sa zic Tatal Nostru si primul gand care mi-a venit in minte a fost sa ma scutur de toata durerea, sa o iau pe nasa de acolo si sa fugim. A fost primul semn divin.

Nasa delira , nu raspundea la nimic din ce o intrebam, Stiga doar “Where is my son” un moment mai infiorator ca acela nu am trait niciodata.

Moartea ne-a facut cu mana. Cand inchid ochii resimt fiecare moment si ma doboara. Tremur cand imi aduc aminte. Pasii nostri pe langa moarte nu s-au oprit aici, am fost ghidate de Dumnezeu si lucrurile au luat o intorsatura la care nimeni nu s-ar fi asteptat…”, a scris Emily Burghea, pe Instagram, la scurt timp după accident.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni