• PRO TV
  • Noi detalii despre starea de sănătate a lui Kate Middleton! Prințesa de Wales pleacă într-o lungă călătorie, la cinci luni după vestea că are cancer

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Kate Middleton! Prințesa de Wales pleacă într-o lungă călătorie, la cinci luni după vestea că are cancer

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Kate Middleton! Prințesa de Wales pleacă într-o lungă călătorie, la cinci luni după vestea că are cancer

Kate Middleton, diagnosticată cu cancer la începutul acestui an, dă semne că se simte din ce în ce mai bine. Soția Prințului William va pleca în curând într-o lungă călătorie, semn că procesul de vindecare prin care trece dă, în sfârșit, roade.

Gallery

​Familia Regală Britanică s-a confruntat cu probleme grave încă de la începutul acestui an. Regele Charles al III-lea, în vârstă de 75 de ani, a fost diagnosticat cu cancer, iar la scurt timp după a fost lansată aceeași veste și despre nora sa. Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, suferă de aceeași boală cruntă și urmează un proces de chimioterapie.

Au trecut cinci luni de atunci, iar Prințesa de Wales dă semne reale de vindecare. În curând, Kate Middleton, William, cei trei copii ai lor (George, Charlotte și Louis), dar și Regele Charles și Camilla se vor deplasa la Castelul Balmoral, aflat în Scoția. Este o călătorie destul de lungă pentru soția lui William, semn că starea de sănătate a acesteia este din ce în ce mai bună.

„Este o persoană care vrea să găsească soluții și să se ridice deasupra dramei și cred că, având în vedere prin ce a trecut, nu vrei să pierzi timpul cu zgomot, cu dramă.

Trăiești zi de zi, faci lucrurile pe care vrei să le faci”, a spus expertul regal Robert Jobson despre Kate Middleton, potrivit Hello! Magazine.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni