• PRO TV
  • Detalii șocante despre crima din Sectorul 2, acolo unde un bărbat și-a ucis mama, sora și fratele! Cum arăta trupul neînsuflețit al uneia dintre victime

Detalii șocante despre crima din Sectorul 2, acolo unde un bărbat și-a ucis mama, sora și fratele! Cum arăta trupul neînsuflețit al uneia dintre victime

Detalii șocante despre crima din Sectorul 2, acolo unde un bărbat și-a ucis mama, sora și fratele! Cum arăta trupul neînsuflețit al uneia dintre victime

Apar din ce în ce mai multe detalii cu privire la tripla crimă din Sectorul 2 al Bucureștiului, acolo unde un bărbat și-a ucis mama, sora și fratele.

În urmă cu doar o zi o crimă șocantă a avut loc în Sectorul 2 al Capitalei, mai exact în zona Calea Moșilor din București. Un bărbat în vârstă de 46 de ani și-a ucis cu sânge rece mama, sora și fratele, apoi a încercat să le ascundă cadavrele în saci de plastic.

Planul lui a fost stricat chiar de fratele său geamăn care, ajuns acasă, nu a putut să intre în locuință. Atunci, a sunat la 112, iar o echipă de polițiști s-a prezentat de urgență la fața locului, au spart ușa și au găsit un decor greu de imaginat.

​„Unul dintre gemeni ar fi încercat să vină aici dimineaţă, dar a găsit uşa închisă. Din datele pe care le avem nu sunt indicii că ar fi fost în locuinţă în momentele critice”, a declarat marţi seară procurorul de caz, Alexandru Anghel, potrivit DIGI24.

​Acum, la doar o zi de la crima care a îngrozit o țară întreagă, apar din ce în ce mai multe detalii despre caz. Potrivit procurorului care se ocupă de dosarul de triplă crimă, una dintre victime prezenta pe trup 20 de plăgi înjunghiate.

"Există semne în casă că s-a făcut curat .. sunt mai multe cuțite, 20 de plăgi înjunghiate. Două dintre victime erau în saci, a treia în baie. Vecinii spun că presupusul criminal ar fi fost consumator de substanțe interzise. Omenii spun că era violent și că de cele mai multe ori era scandal în familia lor", a spus procurorul de caz potrivit Antena3.

În acest moment, atât presupusul criminal, cât și fratele lui geamăn, sunt reținuți și audiați pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Foto: Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni