• PRO TV
  • Simona Halep ar fi plecat în Orașul Îndrăgostiților, alături de presupusul iubit. Milionarul de 57 de ani scoate oricât din buzunar, pentru ca sportiva să fie fericită

Simona Halep ar fi plecat în Orașul Îndrăgostiților, alături de presupusul iubit. Milionarul de 57 de ani scoate oricât din buzunar, pentru ca sportiva să fie fericită

Simona Halep ar fi plecat în Orașul Îndrăgostiților, alături de presupusul iubit. Milionarul de 57 de ani scoate oricât din buzunar, pentru ca sportiva să fie fericită

Simona Halep a divorțat în toamna anului 2022 și, după o perioadă în care a fost singură, pare că și-a refăcut viața sentimentală. Aceasta a fost surprinsă, recent, în compania unui bărbat cu 25 de ani mai mare decât ea, care se numără printre cei mai bogați români.

Gallery

Încă din primăvara acestui an, se tot zvonește că Simona Halep ar avea o relație cu nimeni altul decât Dorin Mateiu, un prosper om de afaceri, cu o avere estimată la peste 70 de milioane de euro.

Simona Halep ar fi plecat în Veneția cu presupusul iubit

Deși a scăpat de suspendarea pentru dopaj, Simona Halep nu are la fel de multe meciuri ca înainte, motiv pentru care, are mai mult timp liber. Sportiva a plecat, recent, într-o vacanță în Veneția, de unde a postat mai multe imagini.

Cu toate că a apărut singură în fotografii, fanii acesteia sunt convinși că a plecat alături de iubitul ei, Dorin Mateiu, pe care continuă să îl țină departe de ochii celor curioși, în ciuda faptului că ar avea o relație de câteva luni.

Citește și:

​Mai mult decât atât, zvonurile despre povestea lor de dragoste au fost amplificate și în momentul în care sportiva s-a fotografiat cu un buchet imens de trandafiri, la câteva săptămâni de când a fost surprinsă, în mod repetat, la restaurant, în compania milionarului.

De ce au divorțat Simona Halep și Toni Iuruc

La scurt timp după ce Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat, Rică Răducanu a vorbit despre motivul care a spat în spatele deciziei de a se separa. Fostul fotbalist a negat problemele financiare, menționând că vinovată era distanța dintre ei.

„Dacă el era pe aici și ea pleca tot timpul, pe colo-colo, cu meciuri și cu antrenamente, normal că a intervenit despărțirea. E greu să ții așa o căsnicie, de la distanță. Însă, după cum vedeți, s-au despărțit de comun acord.

Citește și:

Cea mai rea treabă este distanța. Trebuie să fii apropiat, mai ales când ești tânăr. Poate că, la început, a fost o iubire fulgerătoare, căci doar nu întâmplător s-au căsătorit, dar, pe urmă, se răcește dragostea. Tată, când nu te mai vezi cu lunile, mai găsești pe altcineva. Te atașezi și uiți de omul de acasă”, a declarat acesta, conform Ego.

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni